Αθλητισμός

Η ιστορία του Τρίσταν αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένα άθλημα

Οι συγκινητικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή έναν 15χρονο

Parallaxi
η-ιστορία-του-τρίσταν-αποδεικνύει-πως-764258
Parallaxi
Εικόνα Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική ιστορία του μικρού Τρίσταν, ένα 15χρονο παιδί που είναι εκ γενετής με νοητική στέρηση, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να απολαύσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Χάνσα Ρόστοκ από κοντά , παρόλο που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα αγωνίζεται στο ‘Ostseestadion’ στη Γερμανία, στο οποίο οι φίλαθλοι επέστρεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ανάμεσα τους και ο Τρίσταν με τη βοήθεια των νοσοκόμων και της μητέρας του.

Ο νοσοκόμος Γιούλιαν Στουρμ – Σνάιντερ, ο οποίος είναι μαζί του εδώ και τρία χρόνια και μαζί παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας, έφτιαξε ένα ειδικό κρεβάτι, το οποίο είχε πάνω μέχρι και το έμβλημα της ομάδας, το γνωστό καραβάκι. Με αυτό τον τρόπο το περασμένο Σάββατο (22/05) συνοδεία της μητέρας του και των άλλων νοσοκόμων, ο Τρίσταν κατάφερε να πάει στο γήπεδο.

«Πρέπει να συγκρατηθώ πολύ για να μην κλάψω. Η κοινότητα των οπαδών είναι φοβερή» είπε η μητέρα του, προσθέτοντας ότι «νομίζω πως του αρέσει πολύ. Παρακολουθεί τα πάντα που γίνονται εδώ και φυσικά είναι ενθουσιασμένος. Πιστεύω ότι θα είναι συγκλονιστική εμπειρία γι’ αυτόν».

Ο Τρίσταν κουνάει τα χέρια του με τον ρυθμό της μουσικής που ακούγεται από τα μεγάφωνα και λίγο μετά η μητέρα του κάθεται δίπλα στο κρεβάτι και του κρατά το χέρι. «Παρατήρησα πως ξεσηκώθηκε και είναι σε υπερένταση, γι’ αυτό χρειάζεται και πάλι σωματική επαφή για να νιώσει πιο ασφαλής».

Με πληροφορίες από sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα