Διεθνή

Καναδάς: Πτώση αεροσκάφους σε κήπο σπιτιού — Νεκρή πιλότος και ένας σοβαρά τραυματίας

Όσα έγιναν γνωστά.

Parallaxi
καναδάς-πτώση-αεροσκάφους-σε-κήπο-σπι-597422
Parallaxi
στιγμιότυπο βίντεο

Μία πιλότος της ομάδας αεροβατικών της καναδικής πολεμικής αεροπορίας έχασε τη ζωή της μετά την πτώση αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή, κατά τη διάρκεια σόου αεροπορικών επιδείξεων. Άλλο ένα μέλος του πληρώματος της ομάδας αεροβατικών της καναδικής πολεμικής αεροπορίας τραυματίστηκε, όταν το αεροσκάφος κατέπεσε σε σπίτι, στην πόλη Κάμλουπς, στη Βρετανική Κολομβία.

Οι αεροβατικές επιδείξεις πραγματοποιούνταν από τα αεροσκάφη της ομάδας Snowbirds,   ως φόρο τιμής «στους Καναδούς που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στη μάχη κατά της εξάπλωσης της Covid-19»

Το αεροσκάφος της πιλότου Jenn MacDougall φέρεται να έπιασε φωτιά λίγο μετά την απογείωσή. Όπως φαίνεται από το βίντεο, το αεροσκάφος κατέληξε σε κήπο σπιτιού. Μετά την πτώση, το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ συντρίμμια εκτοξεύτηκαν στη γύρω περιοχή.

«Δεν υπήρξε θόρυβος, ήταν περίεργο. Και μετά το ένα αεροσκάφος απλώς άρχισε μια κάθετη πτώση και έπεσε από τον ουρανό. Απλώς έπεσε, προκαλώντας ένα σύννεφο κατάμαυρου καπνού» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα