Κέιτ Μίντλετον: Οι αντιδράσεις για το νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό «Tatler»

Η εικόνα την απαθανατίζει στο πρώτο επίσημο βασιλικό δείπνο του 2022 κατά τη διάρκεια κρατικής επίσκεψης στη Νότια Αφρική

Parallaxi
κέιτ-μίντλετον-οι-αντιδράσεις-για-το-ν-1164865
Parallaxi

Ένα ολοκαίνουργιο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της νέας έκδοσης του περιοδικού «Tatler», όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/05), για να τιμήσει το «θάρρος και την αξιοπρέπειά» της, αλλά πολλοί θαυμαστές της μάλλον δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Mirror, το ολοκαίνουργιο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον έχει τρομοκρατήσει τους θαυμαστές της, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι «δεν της μοιάζει καθόλου». Η εικόνα της πρίγκιπισσας της Ουαλίας φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Tatler» προς τιμήν της «δύναμης και του θάρρους» της. Είναι έργο της καλλιτέχνιδας Χάνα Ουζόρ, η οποία εμπνεύστηκε από το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η εικόνα απαθανατίζει την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο επίσημο βασιλικό δείπνο του 2022 κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψης στη Νότια Αφρική. Απεικονίζεται συγκροτημένη, όρθια και με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός, με ένα λευκό φόρεμα της Τζένι Πάκχαμ με αστραφτερές λεπτομέρειες στους ώμους και στην τιάρα της.

Αντιδράσεις για το νέο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον

Παρ’ όλα αυτά, η προδημοσίευση του εξωφύλλου του περιοδικού το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου, δέχθηκε επικρίσει στο διαδίκτυο, με πολλούς θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον να αμφισβητούν την ομοιότητα του πορτρέτου της με εκείνη. Ένας, μάλιστα, έγραψε το εξής σχόλιο: «Δεν μοιάζει καθόλου με την Κάθριν. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή που υποτίθεται ότι είναι».

Επίσης, κάποιος άλλος σχολίασε τα εξής: «Συγγνώμη, όσο και αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν της μοιάζει καθόλου». Κάποιος άλλο ρώτησε: «Αν είναι πορτρέτο της Κάθριν, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;». Η εικόνα στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι τοποθετημένη σε ένα πράσινο – μπλε φόντο.

Από την πλευρά της, η εικαστικός, Χάνα Ουζόρ, ερωτηθείσα αν το πρόσφατο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον στο οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, της έδωσε μια νέα προοπτική, η ίδια απάντησε: «Χωρίς αμφιβολία. Όλα τα πορτρέτα μου αποτελούνται από στρώματα μιας προσωπικότητας, κατασκευασμένα από όλα όσα μπορώ να βρω γι’ αυτούς. Η δημόσια ομιλία έδειξε μια στιγμή που αντιμετωπίζεις κάτι δύσκολο, μιλάς μέσα από την καρδιά σου, έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο».

Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα