Διεθνή

Κωνσταντινούπολη: Θρίλερ με δύο Ελληνίδες που αυτοκτόνησαν και μία που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Ανάστατοι οι Έλληνες της Πόλης από τα τρία περίεργα περιστατικά τις τελευταίες επτά ημέρες - Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Parallaxi
κωνσταντινούπολη-θρίλερ-με-δύο-ελλην-1106992
Parallaxi

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης μετά τα απανωτά δυσάρεστα γεγονότα που καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Πριν τη βουτιά στο κενό που επιχείρησε η 54χρονη Ελληνίδα Ελένη Μπουλούντα χθες Δευτέρα, από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή της, δυο άλλα μακάβρια περιστατικά που αφορούν Ελληνίδες έρχονται στο φως.

Το πρώτο συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν μια νεαρή ελληνικής καταγωγής επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ενώ οδηγούσε. Η νεαρή γυναίκα έστρεψε το όχημα της προς τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά της γέφυρας και έτσι εμποδίστηκε η πτώση του. Όμως η Ελληνίδα άνοιξε τη πόρτα και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών δημοσιευμάτων, η γυναίκα είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία της, καθώς νωρίτερα είχε επισκεφτεί φιλικό της πρόσωπο στο οποίο άφησε τα σκυλιά της να τα προσέχει. Το άψυχο σώμα της παρασύρθηκε από τα νερά του Βοσπόρου για να εντοπιστεί στη περιοχή Μπεσίκτας. Σύμφωνα, πάντα, με τουρκικά δημοσιεύματα, η αιτία που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν η ερωτική απογοήτευση.

Το δεύτερο περίεργο συμβάν σημειώθηκε στη περιοχή Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη πριν από δυο ημέρες. Ένας Νορβηγός και μια Ελληνίδα που ήταν ζευγάρι, είχαν νοικιάσει διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη περιοχή Γαλατά στο κέντρο της Πόλης.

Το ζευγάρι, ο Νορβηγός Εγκίλ Σκάρμπο 52 ετών και μία Ελληνίδα 31 ετών εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος τους αναζητούσε και δεν τους έβρισκε. Μπήκε μέσα με ένα εφεδρικό κλειδί και τους βρήκε ξαπλωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους στη κρεβατοκάμαρα. Κάλεσε ασθενοφόρο και οι διασώστες που έφτασαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός, ενώ η Ελληνίδα σύντροφος του είχε σφυγμό.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στην περιοχή Fatih Samatya, όπου και νοσηλεύεται. Οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου του Νορβηγού βρίσκονται σε εξέλιξη.

πηγή protothema

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα