Διεθνή

Λονδίνο: Ο Κάρολος εκνευρίστηκε με φρουρό που καθυστερούσε τον Μπάιντεν: «Σταμάτα να μιλάς!»

Ανυπόμονος ο βασιλιάς της Μ. Βρετανίας έχασε την ψυχραιμία του – Δείτε το βίντεο

Parallaxi
λονδίνο-ο-κάρολος-εκνευρίστηκε-με-φρο-1031287
Parallaxi

Πολλά ευτράπελα είχε η συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον βασιλιά Κάρολο, στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στη Βρετανία, μία ημέρα πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στη Λιθουανία.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επιθεώρησης της Ουαλικής Φρουράς, ο Μπάιντεν επέμεινε να προπορεύεται του βασιλιά Καρόλου και όχι να περπατά στο πλευρό του.

Λίγο αργότερα, όμως, φαίνεται πώς ο Κάρολος έχασε την ψυχραιμία του όταν προσπαθούσε να κάνει τον Μπάιντεν να βιαστεί.

Αυτός που την «πλήρωσε», όμως, ήταν ένας φρουρός τον οποίο κατσάδιασε ο βασιλιάς Κάρολος, λέγοντάς του: «Σταμάτα να μιλάς!».

Ο Μπάιντεν φάνηκε να αγνοεί τον Κάρολο και να μιλά στον φρουρό όταν ο βασιλιάς προσπάθησε να τον κάνει να βιαστεί κατά την επιθεώρηση των Φρουρών της Ουαλίας, στην τελετή καλωσορίσματος πριν από τις συνομιλίες τους για την κλιματική αλλαγή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 80χρονος πρόεδρος παραλίγο να σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο πιάνοντας το χέρι του 74χρονου μονάρχη και βάζοντας το χέρι του στην πλάτη του κατά τη διάρκεια της αγκαλιάς τους.

Δείτε το βίντεο:

Ο «ευέξαπτος» Μπάιντεν

Φαίνεται, όμως, πώς και ο Αμερικανός πρόεδρος χάνει συχνά την ψυχραιμία του πίσω από τις κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου.

Συχνά φωνάζει στους εργαζομένους και βρίζει με αποτέλεσμα πολλοί να τον αποφεύγουν στους διαδρόμους αλλά και να τον συναντούν κατ’ ιδίαν.

Συχνά είναι αθυρόστομος, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως γαμ***, αναφέρει το Axios.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι είχε «εκραγεί» τόσο με τις υποθέσεις του γιου του, Χάντερ, όσο και με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

ΠΗΓΗ ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα