Μαθητής ο δράστης των πυροβολισμών στο Μέριλαντ

Τρεις τραυματίες, μεταξύ αυτών ο δράστης.

Parallaxi
μαθητής-ο-δράστης-των-πυροβολισμών-στ-302235
Parallaxi

***Ο μαθητής που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ, σήμερα το πρωί, απεβίωσε αφού ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν φρουρό ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος, είπε ο σερίφης της κομητείας.

 

Ο μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ προτού τον πυροβολήσει και τον τραυματίσει ένας φρουρός ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος, έγινε γνωστό από έναν αξιωματικό των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Ο δράστης πυροβόλησε έναν μαθητή και μια μαθήτρια στο Λύκειο Γκρέιτ Μιλς στην κομητεία Σεντ Μέρι. Στη συνέχεια ένας φρουρός ασφαλείας άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενόπλου, όπως περιέγραψε ο σερίφης της κομητείας Τίμοθι Κάμερον στο MSNBC.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί, συμπλήρωσε ο Κάμερον, προσθέτοντας:

«Δεν γνωρίζουμε τη σχέση τους, δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα».

Εκ των δύο θυμάτων, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι «σταθερή».

Ο φρουρός ασφαλείας δεν τραυματίστηκε και οι 1.600 μαθητές του δημόσιου σχολείου απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα με τη συνοδεία αστυνομικών.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα