Διεθνή

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα

Οι δύο δράστες είναι νεκροί.

Parallaxi
νέο-βίντεο-ντοκουμέντο-από-τη-βομβιστ-1064241
Parallaxi

Νέο βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, μπροστά από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών. Η δράση των δύο τρομοκρατών και η στιγμή της έκρηξης φαίνονται πλέον καθαρά.

Οι δύο δράστες είναι νεκροί, καθώς ο ένας εξουδετερώθηκε από τις Αρχές και ο άλλος σκοτώθηκε όταν πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο:

Ο εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε έρευνα για το τρομοκρατικό χτύπημα. Οι τουρκικές αρχές δεν έχουν έως αποδώσει την ευθύνη για την επίθεση σε κάποια οργάνωση. Σημειώνεται ότι στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση της εθνοσυνέλευσης στο πλαίσιο της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

“Δύο τρομοκράτες εμφανίστηκαν με ελαφρύ στρατιωτικό όχημα περίπου στις 09:30 μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διευύθυνσης Ασφαλείας του υπουργείου μας και εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβα. Ένας από τους δράστες της επίθεσης ‘εξουδετερώθηκε’ και ο άλλος σκοτώθηκε όταν πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε. Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί” ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά.

ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε έντονα την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα

«ΗΕλλάδα καταδικάζει έντονα τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό και την κυβέρνηση της Τουρκίας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», προσθέτει.

*Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ, skai.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα