Διεθνή

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα μειώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να βρίσκεται κοντά στην Κέιτ Μίντλετον

Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Parallaxi
ο-πρίγκιπας-ουίλιαμ-θα-μειώσει-τις-δημ-1137325
Parallaxi

«Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη παρηγοριά. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας» είπε η Κέιτ Μίντλετον στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, στο οποίο ανακοίνωσε ότι βρέθηκε να νοσεί από καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το προηγούμενο διάστημα ήταν σχεδόν πιστός στις υποχρεώσεις του, αλλά είναι πιθανό να περιορίσει τα ταξίδια, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και να προστατεύσει την οικογενειακή τους ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος και εκείνος υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για τον καρκίνο, έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα καθήκοντα του αποφεύγοντας τις εμφανίσεις σε πολυπληθείς εκδηλώσεις για την προστασία της υγείας του. Και στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης, η βασίλισσα Καμίλα θα αντικαταστήσει τον βασιλιά Κάρολο, όπως σημειώνει το ABC. Τους τελευταίους μήνες ηγείται της βασιλικής οικογένειας, πραγματοποιώντας ολοένα και περισσότερο μόνη της ταξίδια που κάποτε θα ήταν ευθύνη του συζύγου της.

Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται

Ειδικοί αναλύουν τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια εγχείρησης στην κοιλιά τον Ιανουάριο, πώς λειτουργεί και πότε χρησιμοποιείται.

Η Κέιτ δήλωσε ότι κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης θεωρήθηκε ότι δεν έχει καρκίνος, ωστόσο οι εξετάσεις που ακολούθησαν μετά την επέμβαση έδειξαν το αντίθετο.

Γνωστή και ως επικουρική θεραπεία, η προληπτική χημειοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά μετά τη χειρουργική επέμβαση για να μειωθεί η πιθανότητα ο καρκίνος να επανέλθει και να εξαπλωθεί.

Ο Lawrence Young, καθηγητής μοριακής ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Warwick, εξηγεί: «Ακόμη και μετά την επιτυχή αφαίρεση όλου του ορατού καρκίνου με χειρουργική επέμβαση, μικροσκοπικά καρκινικά κύτταρα μπορεί να παραμείνουν κρυμμένα στο σώμα και να μην μπορούν να ανιχνευθούν με τις τρέχουσες εξετάσεις.

Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της Κέιτ Μίντλετον

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ευχήθηκε καλή ανάρρωση και διαδικτυακά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο αδελφός της Τζέιμς.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: “Στη διάρκεια του χρόνου, έχουμε ανεβεί πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανεβούμε και αυτό μαζί σου”, ενώ συνόδεψε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία των δύο τους σε παιδική ηλικία.

*Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα