Featured

Οι ήρωες της καραντίνας: Εργαζόμενοι γίνονται χαρακτήρες κόμικ

Ο δημιουργός με το έργο του "Lockdown Heroes" θέλει να τιμήσει όσους εργάστηκαν μέσα στην καραντίνα για να προσφέρουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

Parallaxi
οι-ήρωες-της-καραντίνας-εργαζόμενοι-γ-660507
Parallaxi
Εικόνα Instagram – Tomothetaka

Για να αποτίσει φόρο τιμής σε αυτούς που εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας για να μας προσφέρουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, ο Tomo Taka, ένας δημιουργός με έδρα το Λονδίνο, τους μεταμόρφωσε σε ήρωες κόμικς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‘Everyday heroes – Cleaners’ Before Cumgate there was a viral video doing the rounds of a Syrian refugee hospital cleaner called Hassan Akkad pleading with Boris Johnson to include migrant workers like him in the NHS bereavement scheme. The government gave in and eventually did. Fair play. – – – – – – #coronavirus #hero #covid19 #unsungheroes #everydayheroes #nhs #cleaners #comics #marvelcomics #superheroes #comiccovers #comicart #comics

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomo (@tomothetaka) στις

Σε αυτό το έργο με τίτλο “Lockdown Heroes”, δεν μιλάμε για τον Batman, τον Spider-Man, τον Green Lantern ή την Wonder Woman, αλλά για εκείνους τους συνηθισμένους ήρωες που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν την υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις της καραντίνας. Παθιασμένος με τα κόμικς, ο καλλιτέχνης όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στους φροντιστές, αλλά και στους ταμίες, τους οδηγούς και τους διαδηλωτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‘Lockdown heroes – Dr Convalescence’ – – Now lockdown’s easing, going to post a few more of these over the next few days.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomo (@tomothetaka) στις

Πηγή: designyoutrust.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα