Διεθνή

Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Τρομερό ατύχημα που, ευτυχώς, δεν κόστισε ζωές

Στην 5η Ειδική Διαδρομή, αυτοκίνητο του πέρασε ξυστά από τους θεατές, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κανέναν – Δείτε το βίντεο.

Parallaxi
ράλι-κεντρικής-ευρώπης-τρομερό-ατύχη-1074588
Parallaxi

Φύλακα άγγελο είχαν οι θεατές της 5ης Ειδικής Διαδρομής του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης, όπου προηγείται ο Φινλανδός Κάλε Ροβάνπερα. Ο συμπατριώτης του Ροβάνπερα, Εσαπέκα Λάπι, γλίστρησε με το Hyundai του στη βρεγμένη άσφαλτο και χτύπησε αρχικά με το πίσω δεξιό και στη συνέχεια με το εμπρός αριστερό μέρος του αυτοκινήτου στα δέντρα, περνώντας ξυστά ανάμεσα από τους θεατές που βρίσκονταν σε εκείνο το επικίνδυνο σημείο.

Ο Λάπι και ο συνοδηγός του, Γιάνε Φερμ, δεν έπαθαν τίποτα, όμως το αγωνιστικό Hyundai i20 N Rally1 έχει ‘’τραυματιστεί’’ σοβαρά και είναι αμφίβολο, αν θα καταφέρει να συνεχίσει τον Σάββατο τον αγώνα. Είναι το δεύτερο σοβαρό ατύχημα του Λάπι εφέτος μετά από εκείνο στην πρώτη Ειδική Διαδρομή του Ράλι Χιλή, ενώ να σημειώσουμε ότι ο Φινλανδός οδηγός δεν έχει κλείσει ακόμη ομάδα για την επόμενη σεζόν και ίσως να τον κάνει αυτό λίγο νευρικό και να τον παρασύρει σε υπερβολές.

Δείτε την έξοδο του Λάπι στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης:

πηγη ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα