Διεθνή

Σε νέα γκάφα ο Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον πόλεμο της Ουκρανίας, με τον πόλεμο στο Ιράκ

Όπως είπε, «ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ»

Parallaxi
σε-νέα-γκάφα-ο-μπάιντεν-μπέρδεψε-τον-πό-1026048
Parallaxi

Έντονη ανησυχία προκαλεί η νέα δήλωση του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μιλώντας για την αποδυνάμωση του Πούτιν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της Wagner είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ.

Ανησυχία, ερωτήματα αλλά και “τροφή” στους επικριτές του για την κατάσταση της υγείας του προκαλεί το νέο γλωσσικό ολίσθημα του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος προχώρησε σε μια -ακόμη- γκάφα ολκής.

Ερωτηθείς σχετικά, σχολίασε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αποδυναμωθεί εντελώς μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της μισθοφορικής ομάδας Wagner, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα και αποκαλώντας τον παρία όλου του κόσμου.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του όμως μπέρδεψε τους… πολέμους, αναφέροντας πως ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ και όχι στην Ουκρανία, όπου ο πόλεμος μαίνεται για περισσότερο από έναν χρόνο.

“Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά χάνει ξεκάθαρα τον πόλεμο”, δήλωσε σε δημοσιογράφους στο South Lawn του Λευκού Οίκου, αναφερόμενος λανθασμένα στον πόλεμο στο Ιράκ αντί στην Ουκρανία.

“Χάνει τον πόλεμο στο σπίτι. Έχει γίνει λίγο παρίας σε όλο τον κόσμο. Και δεν είναι μόνο το ΝΑΤΟ, δεν είναι μόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η Ιαπωνία”, πρόσθεσε.

Πηγή news247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα