Life

Spider-Man: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με εισπράξεις 253 εκατ. δολαρίων

Έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο.

Parallaxi
spider-man-εντυπωσιακή-πρεμιέρα-με-εισπράξει-859870
Parallaxi

Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής Sony, η πρεμιέρα του «Spider-Man: No Way Home» στις ΗΠΑ και στον Καναδά το σαββατοκύριακο , κατατάσσεται ως η τρίτη κινηματογραφική πρεμιέρα στην ιστορία του Χόλιγουντ όσον αφορά τις εισπράξεις. Σε εισιτήρια 253 εκατομμυρίων δολαρίων καταλήγει η αποτίμηση που έγινε, γεγονός που κρίνεται αξιοσημείωτο εν καιρώ πανδημίας.

Όσον αφορά το σύνολο των εισπράξεων, σύμφωνα με το στούντιο, αυτό εκτοξεύθηκε στα 587,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αφού προστέθηκαν ακόμη 334,2 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων από τις υπόλοιπες χώρες. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χόλαντ, ως υπερήρωας της Marvel και η Ζεντάγια, ως η κοπέλα του MJ, στην τρίτη ταινία της τριλογίας.

Αξίζει να αναφερθεί το προηγούμενο ρεκόρ της περιόδου εν μέσω πανδημίας, το οποίο αποτελεί ακόμη μια ταινία υπερηρώων “Venom: Let There Be Carnage”, η οποία κατάφερε να αποσπάσει 90 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ τις πρώτες τρεις ημέρες προβολής της τον Οκτώβριο.

Οι συνθήκες που ευνόησαν αυτή την άνοδο των εισπράξεων, σύμφωνα με το Reuters, συνδέονται άμεσα με τις ακυρώσεις παραστάσεων του Broadway και των Rockettes της Νέας Υόρκης, καθώς και την αναβολή των αγώνων του εθνικού Football League. Έτσι, οι ηπερήρωες του «No Way Home», της συμπαραγωγής της Sony και της Walt Disney, απέκτησαν τεράστια ανταπόκριση στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα