Διεθνή

The Crown: Η σχέση του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Κάρολο με τον πρίγκιπα Χάρι

«Ο Χάρι με απέκοψε»

Parallaxi
the-crown-η-σχέση-του-ηθοποιού-που-υποδύθηκε-τ-956867
Parallaxi

Σε πολλές αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Χάρι προχώρησε ο Ντόμινικ Γουέστ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Κάρολο στο «The Crown» του Netflix.

Ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ρήξη με τον πρίγκιπα Χάρι αφού «είπε πάρα πολλά» σε συνέντευξη τύπου κατά την επιστροφή τους από ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Ανταρκτική, μετά την οποία δεν μίλησαν ξανά.

Ο Γουέστ βρέθηκε με τον Δούκα του Σάσεξ σε ένα φιλόδοξο ταξίδι καθώς και οι δύο συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Walking With the Wounded» το 2013.

Σε μια συνέντευξη τύπου κατά την επιστροφή τους, στην οποία παρευρέθηκε ο Γουέστ, είπε πώς ο τότε 29χρονος πρίγκιπας είχε δεξιότητες που βοήθησαν την ομάδα της Κοινοπολιτείας στο ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της λάσπης για να βοηθήσει στην κατασκευή των αποχωρητηρίων.

Τι είπε ο Γουέστ για τον πρίγκιπα Χάρι

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το πώς γιόρτασε η ομάδα το τέλος του ταξιδιού, ο Γουέστ παραδέχτηκε ότι ο Χάρι ήπιε σαμπάνια από ένα προσθετικό πόδι και έκανε «αγενή αστεία».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν του μίλησε ποτέ ξανά μετά τη συνέντευξη Τύπου, αν και ο Δούκας έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι παρακολούθησε το «The Crown», στο οποίο ο 54χρονος υποδύεται τον πατέρα του, Κάρολο.

O ηθοποιός είπε σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου ότι ο Χάρι ήταν «ένας πολύ ωραίος τύπος, μέλος της ομάδας».

Και συνέχισε: «Συχνά έφτανε στο σημείο συνάντησης πριν από τους υπόλοιπους άντρες του και έχτιζε αυτές τις απίστευτα πολυτελείς, καστρωμένες τουαλέτες, με πολεμίστρες και θήκες για ρολά».

«Πρέπει να του πήρε 40 λεπτά τουλάχιστον για να τις φτιάξει, ήταν απλά υπέροχες. Συχνά καθόμουν στο αποχωρητήριο σκεπτόμενος «αυτή είναι ένα βασιλική τουαλέτα από κάθε άποψη!», πρόσθεσε.

«Ο Χάρι με βοήθησε επίσης πάρα πολύ όταν στην αρχή δυσκολευόμουν με τα σκι μου. Ήταν υπέροχος τύπος».

«Δύο από τους Αυστραλούς τύπους γδύθηκαν και έτρεξαν γύρω από το κοντάρι, αλλά οι περισσότεροι από εμάς, συμπεριλαμβανομένου του Χάρι, μόλις πήγαμε σε μια διήμερη εκδρομή με τους Ισλανδούς οδηγούς φορτηγών που είχαν φέρει μαζί τους ένα θανατηφόρο ποτό από το σπίτι. Ήπιαμε πολύ αλκοόλ», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Όλοι ήπιαμε σαμπάνια από τα προσθετικά πόδια του Ντάνκαν (ο Σλέιτερ, ένας διπλά ακρωτηριασμένος τραυματίας στο Αφγανιστάν το 2009, ο οποίος ήταν στη βρετανική ομάδα)», αποκάλυψε ότι πρόσθεσε: «Λοιπόν, είπε μερικά αγενή αστεία, τα οποία για έναν μη στρατιώτη σαν εμένα ήταν αρκετά σοκαριστικά!».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Times την Κυριακή, ο Γουέστ είπε: «Κάπως [χάσαμε την επαφή επειδή] είπα πάρα πολλά σε μια συνέντευξη Τύπου, και έτσι, δεν μιλήσαμε μετά».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι με ρώτησαν τι κάναμε. [Και] τι κάναμε για να γιορτάσουμε όταν φτάσαμε εκεί και [είπα] μάλλον πάρα πολλά».

Τι είχε πει τότε ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι διατήρησε μια πιο επίσημη παρουσία στη συνέντευξη Τύπου το 2014, λέγοντας: «Το να εμπνέεις άλλους είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της φιλανθρωπίας. Να δείξουμε σε όσους έχουν υποστεί τραυματισμούς που άλλαξαν τη ζωή τους ότι όλα είναι ακόμα πιθανά.

Ότι αυτό το πραγματικά απίστευτο επίτευγμα θα υπενθυμίσει σε όλους ότι μπορούν να πετύχουν ό,τι θέλουν. Οι πληγωμένοι, οι τραυματίες και οι άρρωστοι [στρατιώτες] θέλουν απλώς να τους φέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως πριν τραυματιστούν. Με σεβασμό».

Για κάποιους το ταξίδι μπορεί να είναι μεγαλύτερη πρόκληση και εναπόκειται σε εμάς να τους το κάνουμε όσο πιο εύκολο μπορούμε. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με εκπαίδευση, με απασχόληση ή ακόμα και με περιπέτεια.

«Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δώσει σε αυτά τα αγόρια και τα κορίτσια ένα βήμα όσον αφορά την απασχόληση, τότε παρακαλώ να το κάνει. Δεν θα το μετανιώσει».

Ο Ντάνκαν Σλέιτερ πρόσθεσε: «Ο Χάρι ήταν πραγματικός ομαδικός παίκτης. Πάντα υπήρχε κάτι να κάνει και πάντα το υποκινούσε. Υπήρχαν τόσες πολλές ανατροπές. Περνούσε χρόνο με κάθε ομάδα κάθε μέρα. Πάντα φρόντιζε να ανακατεύεται, φέρνοντας τους πάντες στο προσκήνιο. Ήταν πολύ ωραίο καθώς ήταν τόσο κουρασμένος όσο όλοι οι άλλοι».

Αναφερόμενος στα αστεία με την σαμπάνια, είπε: «Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα πόδια μου ως πρωτόγονο κουβά πάγου. Δεν ξέρω γιατί το κάναμε, αλλά το κάναμε!».

Ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε την άφιξή τους, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι θα πιούμε αρκετό ουίσκι απόψε!».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα