Διεθνή

Το European Centre for Press τρολάρει τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

"Ανυπομονώ να σου τηλεφωνήσω σήμερα. Θα είμαστε εγώ, εσύ και η ελληνική κυβέρνηση" αναφέρει η κάρτα με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου.

Parallaxi
το-european-centre-for-press-τρολάρει-τον-μητσοτάκη-για-τις-973446
Parallaxi

Ευχετήριες κάρτες  δημοσίευσε την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Κέντρο για τον Τύπο και την Ελευθερία των ΜΜΕ για την ημέρων των ερωτευμένων.

Μία από τις κάρτες λοιπόν, όπως δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του Κέντρου στο Facebook είναι αφιερωμένη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην ελληνική κυβέρνηση και στηλιτεύει τη στάση της ελληνικής αρχής στο κεφαλαιώδες ζήτημα των υποκλοπών.

“Ανυπομονώ να σου τηλεφωνήσω σήμερα. Θα είμαστε εγώ, εσύ και η ελληνική κυβέρνηση” αναφέρεται χαρακτηριστικά με το μήνυμα να είναι κάτι παραπάνω από σαφές.

Στην ίδια συλλογή καρτών φιλοξενείται-για να υπάρχει μία ιδέα εναντίον ποιων στρέφονται τα βέλη του Κέντρου-και ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπαν.

Μεταξύ άλλων, στο κεντρικό μήνυμά του το Κέντρο τονίζει: Πιστεύουμε ότι η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας, των ανοιχτών κοινωνιών και της ελεύθερης ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Δίνει τη δυνατότητα έκφρασης στις διαφορετικές φωνές και την ικανότητα ελέγχου της εξουσίας και εξασφαλίζει πρόσβαση στην αλήθεια για όλους.

Δείτε όλο το ποστ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα