Διεθνή

Βαρκελώνη: Ομπάμα, Σπίλμπεργκ και Σπρίνγκστιν ποζάρουν με το προσωπικό εστιατορίου

Άφωνοι έμειναν αρκετοί περαστικοί όταν είδαν στους δρόμους της πόλης τους τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Parallaxi
βαρκελώνη-ομπάμα-σπίλμπεργκ-και-σπρί-1001585
Parallaxi

Άφωνοι έμειναν αρκετοί στη Βαρκελώνη όταν είδαν στους δρόμους της πόλης τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Το ζεύγος των Ομπάμα μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν μια συναυλία του φίλου τους Μπρους Σπρίνγκστιν στο Ολυμπιακό Στάδιο Lluis Companys της Βαρκελώνης το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ομπάμα, ο Σπίλμπεργκ και ο Σπρίνγκστιν το προηγούμενο βράδυ είχαν δειπνήσει στο εστιατόριο Amar στο ξενοδοχείο Palace και τα μέλη του προσωπικού έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με μία φωτογραφία.

«Η ευχαρίστηση που σου φέρνει αυτή η δουλειά!» έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram οι εργαζόμενοι.

Την Παρασκευή, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ επισκέφτηκαν μερικά από τα πιο διάσημα πολιτιστικά αξιοθέατα της Βαρκελώνης.

Μεταξύ αυτών φυσικά η Sagrada Familia του Γκαουντί και το μουσείο Πικάσο.

Τα ισπανικά ειδησεογραφικά μέσα έδειξαν το ζεύγος Ομπάμα να περπατούν χέρι-χέρι στο κέντρο της Βαρκελώνης, περικυκλωμένοι από μια μεγάλη ομάδα φρουρών ασφαλείας.

Ο Ομπάμα και ο Σπρίνγκστιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία το 2008. Το 2021, ήταν οι οικοδεσπότες στο podcast «Renegades: Born in the USA».

H Μισέλ Ομπάμα ωστόσο, ήταν αυτή που έκανε την έκπληξη καθώς πήρε ένα ντέφι και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα