Διεθνή

Βενετία: Τουρίστες που δεν σταματούσαν να βγάζουν σέλφις, αναποδογύρισαν την… γόνδολα

Βρέθηκαν στα θολά και κρύα νερά ενός καναλιού - Δείτε βίντεο

Parallaxi
βενετία-τουρίστες-που-δεν-σταματούσα-1091259
Parallaxi

Στα θολά και κρύα νερά ενός καναλιού στη Βενετία βρέθηκε μια ομάδα τουριστών, όταν η γόνδολα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε, καθώς δεν άκουσαν τις οδηγίες του γονδολιέρη να σταματήσουν να βγάζουν σέλφις και να καθίσουν.

Ο γονδολιέρης, ο οποίος επιχειρούσε έναν δύσκολο ελιγμό καθώς περνούσε το σκάφος κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου, κατέληξε επίσης στο νερό προτού προσπαθήσει να σώσει τα άτομα που επέβαιναν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, η ταξιδιώτες από την Κίνα μετακινούνταν γύρω από τη γόνδολα και έβγαζαν φωτογραφίες με φόντο τα διάσημα αξιοθέατα, όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο.

Μια ανάρτηση στη σελίδα στο Instagram του Venezia Non è Disneyland (Η Βενετία δεν είναι Disneyland), ενός λογαριασμού που δημιουργήθηκε από νεαρούς Βενετσιάνους για να καταγράφει τα ατυχήματα των τουριστών στην πόλη, ανέφερε ότι η ομάδα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και της παρασχέθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο κοντινό θέατρο La Fenice.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα