Διεθνή

Βίντεο: Ο Άλεκ Μπάλντουιν πέταξε το τηλέφωνο γυναίκας που διαδήλωνε για την Παλαιστίνη

Το βίντεο με τον εκνευρισμένο ηθοποιό δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Parallaxi
βίντεο-ο-άλεκ-μπάλντουιν-πέταξε-το-τηλ-354610
Parallaxi

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει καταγραφεί από κάμερα να χτυπάει το τηλέφωνο μιας διαδηλώτριας, η οποία τον πλησίασε μέσα σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο με τον εκνευρισμένο ηθοποιό δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άλεκ Μπάλντουιν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ζήτησε από έναν υπάλληλο της καφετέριας να καλέσει την αστυνομία και είπε στη διαδηλώτρια ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φωνάξει το σύνθημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».

«Άλεκ, μπορείς σε παρακαλώ να πεις μια φορά αυτό το σύνθημα», είπε η διαδηλώτρια απευθυνόμενη στον διάσημο ηθοποιό. «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, πες το μόνο μια φορά και θα σε αφήσω ήσυχο, το ορκίζομαι…».

Ένας υπάλληλος της καφετέριας ζήτησε ευγενικά από τη διαδηλώτρια να σταματήσει να ενοχλεί και να τσακώνεται με τον ηθοποιό. Ωστόσο, ο Άλεκ Μπάλντουιν, ενώ κατευθυνόταν προς την πόρτα για να φύγει, πέταξε το τηλέφωνο της διαδηλώτριας κάτω, φανερά εκνευρισμένος.

«Γιατί σκότωσες αυτή την κυρία; Σκότωσες εκείνη την κυρία και δεν φυλακίστηκες», του είπε η διαδηλώτρια, αναφερόμενη στον μοιραίο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του «Rust».

Η ποινική δίκη του Μπάλντουιν για τον πυροβολισμό έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου, αφού το σώμα ενόρκων του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας τον Ιανουάριο.

Ο 66χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει αθώος στην κατηγορία και οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζητούν από τον δικαστή να απορρίψει το κατηγορητήριο εναντίον του, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών» για τον ηθοποιό.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα