ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτης δάγκωσε αντίπαλο σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αγγλία

Μία αδιανόητη ενέργεια ποδοσφαιριστή σε παιχνίδι στο μεγάλο νησί

Parallaxi
βιντεο-παίκτης-δάγκωσε-αντίπαλο-σε-αγ-1218525
Parallaxi

Η αναμέτρηση της Πρέστον με την Μπλάκμπερν δεν είχε γκολ όμως έμεινε στην ιστορία, με παίκτη των γηπεδούχων να ξεσπάει σε αντίπαλό του δαγκώνοντάς τον στο σβέρκο και να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Η Championship έχει τη φήμη ενός δυνατού και άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο αυτό που έγινε στην αναμέτρηση της Πρέστον με την Μπλάκμπερν δεν περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Και αυτό γιατί λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης (κόλλησαν στο μηδέν οι δύο ομάδες) ο αγωνιστικός χώρος θύμισε αρένα μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Μπεκ σε παίκτη των γηπεδούχων, με τον Μαυροβούνιο φορ της Πρέστον, Μιλουτίν Όσμαγιτς, να αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να “ανταποδίδει”, δαγκώνοντας τον παίκτη της Μπλάκμπερν στο σβέρκο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο δράστης δεν αποβλήθηκε (η απουσία VAR έπαιξε το ρόλο της), με τον διαιτητή να τον τιμωρεί μόνο με κίτρινη κάρτα για την ακραία συμπεριφορά του.

Πηγή: sport24

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα