Διεθνή

Βρετανία: Βγήκε από το νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον, αλλά το μυστήριο της ασθένειας παραμένει

Η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί - Η ανακοίνωση του παλατιού

Parallaxi
βρετανία-βγήκε-από-το-νοσοκομείο-η-κέι-953820
Parallaxi

Η Κέιτ Μίντλετον, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν μετά από σοβαρό χειρουργείου, βγήκε από το νοσοκομείο σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε το παλάτι, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1/24).

Σε ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον αναφέρεται ότι η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Απομακρύνθηκε από το ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic, χωρίς να κάνει δημόσια εμφάνιση.

Η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η πριγκίπισσα αναμένεται να χρειαστεί αρκετούς μήνες ανάρρωσης.

midlenton anakoinwsh 7b08d

Νωρίτερα, το γύρο του κόσμου έκανε μια πληροφορία από την εκπομπή Fiesta του ισπανικού Telecinco, σύμφωνα με την οποία υπήρξαν σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές.

«Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

«Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο», τόνισε δημοσιογράφος στο πάνελ και πρόσθεσε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα