Διεθνή

Βρέθηκαν δεκάδες πυροβόλα όπλα και χιλιάδες σφαίρες στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τις αποκαλύψεις για τον διάσημο ηθοποιό - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
βρέθηκαν-δεκάδες-πυροβόλα-όπλα-και-χι-1125926
Parallaxi

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τις αποκαλύψεις για τον Αλέν Ντελόν. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο κτήμα του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου, στο Ντουσί, και κατέσχεσε 72 πυροβόλα όπλα καθώς και πάνω από 3.000 φυσίγγια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αξιόμαχα όπλα, αλλά και κάποια συλλεκτικά, για τα οποία ο Αλέν Ντελόν δεν είχε άδεια κατοχής. Στο ακίνητο εντοπίστηκε και ένα σκοπευτήριο. Ο Αλέν Ντελόν βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Η μαρτυρία της κόρης που κινητοποίησε τις αρχές

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με φόντο τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην σταρ της υποκριτικής, αλλά και της εν εξελίξει έρευνας σχετικά με τη σύγκρουσή του με τα παιδιά του. Γιατρός που εξέτασε τον Αλέν Ντελόν έκανε λόγο για «σωματική και ψυχολογική εξάντλησή του με μεγάλο κίνδυνο αυτοκτονίας».

Η κόρη του ηθοποιού, Ανούτσκα Ντελόν, πρόσφατα δήλωσε πως «πηγαίνει πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο οικογενειακό κτήμα και έκανε λόγο για πάθος του πατέρα της για πυροβόλα όπλα, αποκαλύπτοντας πως έχει μεγάλη συλλογή από αυτά. Αυτή ήταν και η μαρτυρία που ενεργοποίησε και την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αλέν Ντελόν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα