Διεθνή

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ

Έκλεισαν όλους τους δρόμους μέχρι το ξενοδοχείο - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Parallaxi
υπό-δρακόντεια-μέτρα-ασφαλείας-έφτασ-1044577
Parallaxi

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Ζάγκρεμπ η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ντιναμό, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, μετά τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη που μαχαιρώθηκε στο μπράτσο.

Το κλίμα που επικρατεί και τα μέτρα που ελήφθησαν για την ασφάλεια της αποστολής της ελληνικής ομάδας, περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σαντοριναίος που έχει ακολουθήσει την ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Όπως έγραψε, μεγάλη αστυνομική δύναμη της Κροατίας παρέλαβε την αποστολή από τη στιγμή που κατέβηκαν από το αεροπλάνο, και επτά περιπολικά συνόδεψαν τα πούλμαν, κλείνοντας τους δρόμους του Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με ασφάλεια. Δεν γινόταν αλλιώς μετά την μεγάλη αστυνομική συνοδεία που την παρέλαβε από τον αεροδιάδρομο.

Συνολικά εφτά περιπολικά και βαν συνόδεψαν τα δύο πούλμαν ενώ στην διάρκεια της διαδρομής, σε διάφορα σημεία του δρόμου, ήταν σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας κι έκλειναν όλους τους δρόμους.

Οι περισσότεροι Κροάτες κοιτούσαν παράξενα, άλλοι τραβούσαν με το κινητό τους ενώ βρέθηκε ένα όμορφο ζευγάρι να χαιρετήσει προς τα πούλμαν.

Στο ξενοδοχείο τα μέτρα είναι ακόμη αυστηρότερα που νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους.

Ζάγκρεμπ ήρθαμε…»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα