Επικαιρότητα

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης: Διαμαρτυρία τώρα για τις κοπές δένδρων και τις συλλήψεις διαδηλωτών

«Εγκληματίες δεν είναι οι πολίτες αλλά αυτοί που μας στερούν την ανάσα μας», γράφουν τα πανό

Parallaxi
δημαρχείο-θεσσαλονίκης-διαμαρτυρία-984224
Parallaxi

Μέλη οικολογικών οργανώσεων και πολίτες της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από το δημαρχείο της πόλης για τις κοπές των δένδρων αλλά και τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά των πολιτών που προσπάθησαν να εμποδίσουν με τα σώματα τους την καταστροφή του πράσινου της πόλης.

Κρατούν πανό και έχουν περικυκλώσει τον αύλειο χώρο του δημαρχείου όπου να σημειωθεί σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μεταξύ των πολιτών που διαμαρτύρονται έξω από το δημαρχείο είναι και οι 14 πολίτες που το πρωί είχαν συλληφθεί από την αστυνομία στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν την κοπή των δένδρων στην πλατεία της Ρωμαϊκής Αγοράς. Μεταξύ αυτών είναι και ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου

Στο μεταξύ ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικούς συμβουλίου, που θα ξεκινήσει σε λίγο, οι διαδηλωτές τοποθέτησαν στις καρέκλες των δημοτικών συμβούλων, μικρές αφίσες με συνθήματα υπέρ του πρασίνου και κατά των κοπών των δένδρων της πόλης. Η συνεδρίαση αναμένεται θερμή…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα