Διεθνή

Δημητρακόπουλος κατά Παντσέρι: «Θα πει ότι του πουν για να σωθεί »

«Δεν τον νοιάζει η αλήθεια»

Parallaxi
δημητρακόπουλος-κατά-παντσέρι-θα-πε-964940
Parallaxi

Κατά της αξιοπιστίας όσων πει ο εγκέφαλος του σκανδάλου Qatargate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι στους ανακριτές, έβαλε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τονίζοντας ότι: «Θα πει ότι του πουν για να σωθεί».

Ειδικότερα, όπως είπε ο δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1, «τον κ. Παντσέρι δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένεια του. Θα δώσει ότι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δεν θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι».

«Ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γαλλίας να του πουν ότι είναι εμπλεκόμενος, θα το κάνει για να σώσει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Οι απατεώνες είναι έξω και αυτοί που δηλώνουν αθώοι είναι μέσα. Κομμάτια να την κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη, αυτό η Εύα Καϊλή μου ζήτησε να το επαναλαμβάνω σε κάθε συζήτηση για εκείνη» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος επέμεινε για βασανιστήρια από τις βελγικές αρχές προς την πελάτισσά του: «Η κ. Καϊλή συνεργάζεται με τις βελγικές Αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λέγοντας πως όπως στον κ. Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα, έτσι και στην κ. Καϊλή «πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια».

Σε ότι σχετίζεται με αναφορές και δημοσιεύματα για σχέσεις και επαφές της Εύας Καϊλή με την Ρωσία, ο συνήγορος της είπε ότι «στην δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με την Ρωσία».

Ο ποινικολόγος θέλησε να αποσαφηνίσει ότι η κ. Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ ως «τοξικό τέρας» τον σύντροφο της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα