Επικαιρότητα

Δήμος Νεάπολης: Μήνυση κατά αγνώστων για βανδαλισμό παιδικής χαράς

Το περιστατικό συνέβη χθες, κατά την διάρκεια της νύχτας στην περιοχή των Πευκών.

Parallaxi
δήμος-νεάπολης-μήνυση-κατά-αγνώστων-γ-634081
Parallaxi

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε η δημοτική αρχή του δήμου Νεάπολης- Συκεών, με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμού πρότυπης παιδικής χαράς που βρίσκεται στην περιοχή των Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη.

Ομάδα αγνώστων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δήμου Νεάπολης – Συκεών, επιδόθηκε χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε βανδαλισμό της παιδικής χαράς, σπάζοντας το ξύλινο κιόσκι και το μπετόν που το στήριζε, όπως επίσης και παγκάκια, ενώ οι δράστες επιχείρησαν να βάλουν φωτιά χωρίς να τα καταφέρουν.

Μετά τον βανδαλισμό, η παιδική χαρά -που παραδόθηκε σε χρήση τον Οκτώβριο του 2016 μαζί με το παρακείμενο πάρκο και χώρο αναψυχής με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, συνολικού προϋπολογισμού 868.500 ευρώ- έκλεισε με εντολή του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Στέλιου Γκατζέ, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος.

Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, με αφορμή επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών εγκαταστάσεων δημοτικής περιουσίας και κοινής ωφέλειας επέρριψε ευθύνες «στην ελλιπή αστυνόμευση και τους πλημμελείς ελέγχους που διενεργούνται στην περιοχή», επαναφέροντας το αίτημα για «εντατικοποίηση των ελέγχων, με σκοπό την προστασία των πολιτών αλλά και της ιδιωτικής και δημοτικής περιουσίας».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα