Επικαιρότητα

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Δωρεά 30.000 ευρώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού καθώς και μέσων ατομικής προστασίας, όπως ζητήθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Parallaxi
δήμος-πυλαίας-χορτιάτη-δωρεά-30-000-ευρώ-στ-281078
Parallaxi

Τη δωρεά ποσού 30.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» ενέκρινε  κατά την τελευταία συνεδρίασή του το δημοτικό Συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού καθώς και μέσων ατομικής προστασίας, όπως ζητήθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Αποτελεί απόφαση  που έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη και προέδρου της ΠΕΔΚΜ Ι. Καϊτεζίδη για την δωρεά ύψους 100.000 ευρώ προκειμένου να στηριχθούν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, απόφαση  που εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο ποσού 30.000 ευρώ για την προμήθεια tablets προκειμένου να στηριχθούν οι μαθητές που το έχουν ανάγκη  για την υλοποίηση της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας.

Πηγή: ert.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα