Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Βίντεο μαρτυράει τον ένοχο

Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει αφιλοκερδώς την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου

Parallaxi
δολοφονία-19χρονου-βίντεο-μαρτυράει-το-878351
Parallaxi

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους και το δρεπάνι, από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον μοιραίο θάνατο του.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 4μηνο έχουν συλληφθεί 350 ανήλικοι με όπλα στην κατοχή τους, ενώ μάλιστα, όπως λένε ,δεν τους ενδιαφέρει να συλληφθούν και  το χρησιμοποιούν ως παράσημο στο δικό τους χώρο και τη ζούγκλα της οπαδικής βίας.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει αφιλοκερδώς την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου. 

Η ανακοίνωση από το γραφείο του:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα