Ελλάδα

Δολοφονία 75χρονης: Με 42 μαχαιριές δολοφόνησε τη νονά του

Ο 39χρονος ακόμα αναζητείται

Parallaxi
δολοφονία-75χρονης-με-42-μαχαιριές-δολοφ-216948
Parallaxi

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας στο Βόλο την περασμένη Πέμπτη πραγματικά σοκάρει. Ο 39χρονος δράστης δολοφόνησε τη νονά του με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Μετά την άγρια  δολοφονία, ο δράστης τύλιξε τη γυναίκα σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία Βόλου. Η κηδεία της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 11:00.

Ο 39χρονος διαφεύγει της σύλληψης ακόμα και τώρα -μεσημέρι Δευτέρας-, όμως σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης παραδέχτηκε το έγκλημα με κλήση που πραγματοποίησε στην αστυνομία. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ψάχνοντας γνωστούς φίλους και συγγενείς του άντρα.

Σημειώνεται ότι ενώ το έγκλημα έγινε την Πέμπτη μία ώρα αργότερα ο 39χρονος ανήρτησε φωτογραφία σε λογαριασμό του στα social media, η οποία το έδειχνε να βρίσκεται σε κάποια περιοχή του Πηλίου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα ήταν ευκατάστατη χήρα και ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον γιο της ο οποίος αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα. Ο δράστης φέρεται να την επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου και απαίτησε 2.000 ευρώ. Η γυναίκα δεν του τα έδωσε και τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κυριολεκτικά την δολοφόνησε άγρια.

Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικιας όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας. Η γυναίκα ήταν μαχαιρωμένη κι έφερε τραύματα σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός της και στο λαιμό.

Με πληροφορίες από ethnos.gr και magnissianews.gr

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που δολοφόνησε την 75χρονη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα