Ελλάδα

Δολοφονία γυναίκας στη Βαρβάκειο: Ένα λουρί τσάντας δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Βαρβάκειο. Το «κλειδί» για την ταυτοποίηση των δραστών.

Parallaxi
δολοφονία-γυναίκας-στη-βαρβάκειο-ένα-951776
Parallaxi

Ένα λουρί από τσάντα, το οποίο βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βαρβάκειο, δίνει νέα διάσταση στην έρευνα της Αστυνομίας.

Το νέο αυτό δεδομένο κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν και το σενάριο της ληστείας. Δηλαδή, ερευνάται εάν η γυναίκα κρατούσε κάποια τσάντα, την οποία μπορεί να άρπαξαν κακοποιοί. Στην περίπτωση αυτή η γυναίκα ενδεχομένως να αντιστάθηκε στη θέα των ληστών ή άλλων ατόμων (ακόμα και από το ευρύτερο περιβάλλον της) που μπορεί να επιχείρησαν να της πάρουν την τσάντα. Στο παρκάκι όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα βρέθηκαν επίσης σύριγγες, κάτι που περίμεναν οι αστυνομικοί διότι εκεί συχνάζουν τοξικοεξαρτημένοι.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ έρευνες έγιναν ακόμα και σε κάδους απορριμμάτων, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποια τσάντα που θα μπορούσε να κρατάει το θύμα. Το λουρί που βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το θύμα έφερε πέντε τραύματα στον λαιμό, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των Αρχών.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα χτυπήματα στον λαιμό προέρχονται από μαχαίρι, γυαλί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να τραυμάτισε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα στον λαιμό και να εξαφανίστηκε. Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (25/5). Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη σε παρκάκι. Αμέσως κάλεσαν στην Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο έγγραφο της γυναίκας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητά της. Στο παρκάκι συχνάζουν τοξικομανείς, όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν χρήστης ναρκωτικών ή όχι. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από μάρτυρες και θαμώνες του πάρκου.

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα