Ελλάδα

Δυο μεγάλες διακρίσεις για τον Όμιλο Sani Resort /Ikos Resorts στα Connoisseur Circle Hospitality Awards

Ένας θεσμός που θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους στον κόσμο στον τομέα του τουρισμού.

Parallaxi
δυο-μεγάλες-διακρίσεις-για-τον-όμιλο-sani-res-780203
Parallaxi

Το Ikos Andalusia αποσπά τη διάκριση «Newcomer Luxury All Inclusive Resort Europe» για το καλύτερο νέο luxury all-inclusive resort στην Ευρώπη, μετά από επιλογή των ειδικών του Connoisseur Circle. Παράλληλα, το Sani Resort διακρίνεται με άλλο ένα βραβείο ως κορυφαίος προορισμός για πολυτελείς οικογενειακές διακοπές, με τη βράβευσή του στην κατηγορία «Best Hospitality Innovative Family Resorts» για τα πιο πρωτοποριακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα για οικογένειες.

Τα βραβεία φιλοξενίας Connoisseur Circle Hospitality Awards θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα στον κόσμο στον τομέα του τουρισμού. To Connoisseur Circle από τα κορυφαία γερμανόφωνα περιοδικά που απευθύνεται αποκλειστικά σε luxury travelers, εξερευνώντας αποκλειστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο και απευθυνόμενο στη γερμανόφωνη ταξιδιωτική ελίτ της Ευρώπης.

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 15μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε τα συγκεκριμένα βραβεία στο Ikos Andalusia και στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τα ως κορυφαίους προορισμούς διακοπών στον κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη θέση τους στον παγκόσμιο χάρτη της πολυτελούς φιλοξενίας.

Οι τελευταίες διακρίσεις για τα πολυβραβευμένα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Sani αποτελούν περαιτέρω αναγνώριση της απαράμιλλης ποιότητας φιλοξενίας που παρέχουν στον επισκέπτη.

Σχετικά με τον Όμιλο Sani Resort / Ikos Resorts

Ο Όμιλος Sani Resort/ Ikos Resorts είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο. Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια. Στόχος του Oμίλου SANI/IKOS GROUP μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του. Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάϊο του 2021 στην Marbella/ Estepona της Ισπανίας.

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα