Αθλητισμός

Έχασε, αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Πέλκα, αλλά η Κράσνονταρ έφτασε στην ανατροπή, με την πρόκριση πάντως να κρίνεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα.

Parallaxi
έχασε-αλλά-ελπίζει-ο-παοκ-660754
Parallaxi
ΠΗΓΗ: PAOK FC Twitter

Την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ στη Ρωσία γνώρισε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League.

Παρά την ήττα η εικόνα των «ασπρόμαυρων» ήταν ενθαρρυντική, με την πρόκριση να κρίνεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 7ο λεπτό, όταν ο Σαμάνοφ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πέλκας, μετά από χέρι που καταλογίστηκε στον Κάιο, έπειτα από σουτ του Σβαμπ.

Ότι δεν έκανε ο Έλληνας διεθνής στο 7′, το έκανε στο 33′. Μετά από μία εντυπωσιακή ενέργεια η μπάλα έφτασε από τον Γιαννούλη, στον Ζίβκοβιτς ο οποίος με γύρισμα στη μικρή περιοχή βρήκε τον Πέλκα που με εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 0-1.

Οι πανηγυρισμοί για τον ΠΑΟΚ κράτησαν λίγα λεπτά, αφού η Κράσνονταρ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Γιαννούλη στον Καμπελά. Ο Κλάεσον ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-1.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί, η ρωσική ομάδα έφτασε στην ανατροπή στο 70ο λεπτό. Ο Μπεργκ πρόλαβε την έξοδο του Ζίβκοβιτς «τσίμπησε» τη μπάλα η οποία έφτασε στον Καμπελά που σε κενή εστία έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς παρά τις προσπάθειες των «ασπρόμαυρων» η κατάσταση δεν άλλαξε.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα την Τετάρτη 30/9 στις 22:00, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να ανατρέψει το σκορ του αγώνα της Ρωσίας για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα