Ελλάδα

Έφυγε από κορονοϊό ο πολιτευτής της ΝΔ, Βαγγέλης Ζαρταλούδης

Κατάγονταν από τα Νέα Μουδανιά και είχε εξαίρετες σπουδές στην Αμερική.

Parallaxi
έφυγε-από-κορονοϊό-ο-πολιτευτής-της-νδ-765902
Parallaxi
Πηγή: blog.moudaniwn.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ζαρταλούδης, με καταγωγή από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής σε ηλικία 51 ετών νικημένος από τον κορoνοϊό. Ο πολιτευτής της ΝΔ πάλεψε σχεδόν 1,5 μήνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Ζαρταλούδη

Ο Βαγγέλης ήταν από νεαρή ηλικία πολύ δραστήριος σε κοινωνικά θέματα προσπαθώντας, με τις απόψεις και τις δράσεις του, για μια καλύτερη Χαλκιδική και μια καλύτερη Ελλάδα. Είχε ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική ειδικά μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Δεν είχε σημασία αν συμφωνούσες μαζί του, ο λόγος του και η εν γένει συμπεριφορά του σε έκαναν να πιστεύεις ότι όλα όσα έλεγε ήταν ειλικρινή και ο δικός του τρόπος για ένα καλύτερο μέλλον.

Γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και σπούδασε Information Technology στο IIT-Illinois Institute of Technology και Marketing Management & Communication στο Columbia College Chicago.
Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1995 και εγκαταστάθηκε στα Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής τόπο καταγωγής του πατέρα του Ιγνάτιου Ζαρταλούδη.
– υπ. Βουλευτής Χαλκιδικής 2012 – Ντόρα Μπακογιάννη – Μέλος του Ιδρύματος ΚΔΕΜΤ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών κ Μουσείο Τεχνολογίας – Μέλος της Συμμαχίας Ευρωπαίων Φιλελευθέρων & Δημοκρατών – Βρυξέλλες – Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΔ Χαλκιδική

Με πληροφορίες: blog.moudaniwn.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα