Έφυγε ο κρητικός τραγουδοποιός Αντώνης Φραγκιαδάκης

Συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες

Parallaxi
έφυγε-ο-κρητικός-τραγουδοποιός-αντών-762317
Parallaxi

Έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος κρητικός τραγουδοποιός Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τη Κρήτης, o Αντώνης Φραγκιαδάκης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, και τελικά κατέληξε από αυτά σήμερα.

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Σκορδαλός, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Λεωνίδας Κλάδος,ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Ψαραντώνης, ο Μάνος Μουντάκης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και πολλοί άλλοι.

Την είδηση του θανάτου του Αντώνη Φραγκιαδάκη έκανε γνωστή ο Θανάσης Καλύβας στην προσωπική του σελίδα στο facebook «..Δεν έχω λέξεις… Δυστυχώς ο Αντώνης έφυγε… Αγαπημένε μου, καλέ μου φίλε καλό ταξίδι…».

Για τον Αντώνη Φραγκιαδάκη το Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι «Αεράκης» έγραψε στο Facebook:

«Καλοστραθιά Αντώνη Φραγκιαδάκη!! Θα σε αποχαιρετήσουμε με ένα τραγούδι που σου άρεσε πολύ σε μουσική δική σου και του αδελφού σου και σε στίχους του Πέτρο Καλομοίρη. Σιγανά και ταπεινά όπως σου άρεσε να λες και το έπραξες. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Το τραγούδι:

Η ανάρτηση:

https://www.facebook.com/aerakismusic/photos/a.298088860239758/3958356847546256/

Το καλλιτεχνικό δίδυμο των αδερφών Φραγκιαδάκη «Δραβίδες» είχε τακτική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης, αποτελώντας ένα σταθερό σημείο πολιτιστικής αναφοράς, με αξιοσημείωτη δημιουργική δράση και συνεργασίες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα