Είμαι αθώα, δηλώνει η Εύα Καϊλή. Καταιγιστικές εξελίξεις.
Θα εκδοθεί στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή;
Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα» – Τι λέει ο δικηγόρος της για τα χρηματικά ποσά και το Κατάρ
«Αθώα» δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, η Εύα Καϊλή αναφορικά με τις κατηγορίες που τις προσάπτουν οι βελγικές Αρχές Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση σκανδάλου Qatargate στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το οποίο έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων η ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
Η Εύα Καϊλή, η περιουσία της οποίας δεσμεύτηκε στην Ελλάδα, προφυλακίστηκε την Κυριακή από τον δικαστή που έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση, και θα παρουσιαστεί την Τετάρτη σε ακρόαση ενώπιον δικαστή στις Βρυξέλλες, όπως ανέφερε νέα ανακοίνωση της oμοσπονδιακής εισαγγελίας.
Η ίδια, μέσα από τις φυλακές που βρίσκεται, παρουσιάζει για πρώτη φορά τη θέση της -μέσω του δικηγόρου της- αναφορικά με τις κατηγορίες που της προσάπτουν οι βελγικές Αρχές.
Δηλώνει αθώα Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί την ευρωβουλευτή στην Ελλάδα, τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.
«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ» είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι δεν έχει εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. «Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχει το απόρρητο».
«Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της, η κ. Μαγδαλένα Καϊλή» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος στο Open.
Όσον αφορά τον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο Καϊλή, ξεκαθάρισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα» αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».
Πηγή: in.gr
Qatargate: Ο «πολιτικός σεισμός» Καϊλή και η ευρωπαϊκή φούσκα που έσκασε
Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι η τρέχουσα χιονοστιβάδα αποκαλύψεων είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου και αρκετοί ευρωβουλευτές περιμένουν περισσότερες αποκαλύψεις
Της Αθηνάς Παπακώστα/SKAI
Το κουβάρι των αποκαλύψεων για την υπόθεση χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων ξετυλίγεται και η ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή συνταράσσεται. Το “Qatargate” έσκασε σαν βόμβα με την Εύα Καϊλή να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που σπάει την ευρωπαϊκή φούσκα.
Έχουν συμπληρωθεί ήδη τέσσερα 24ωρα και οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου πραγματοποίησαν νέα, δεύτερη έφοδο στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Σε αυτή, σύμφωνα με τις βελγικές ομοσπονδιακές εισαγγελικές αρχές κατασχέθηκαν δεδομένα ηλεκτρονικών πηγών από 10 συνολικά κοινοβουλευτικούς βοηθούς. Συνολικά, οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου έχουν πραγματοποιήσει 20 εφόδους και έχουν κατασχέσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τρεις διαφορετικές τοποθεσίες. Ειδικότερα, 600.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι υπόπτου, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μία βαλίτσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου και περίπου 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα που ανήκει σε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο βελγικός Τύπος αναφέρει ότι πρόκειται για χρήματα σε διαμέρισμα της κ. Καϊλή και χρήματα του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή των Σοσιαλδημοκρατών, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί έξι αλλά τέσσερις εξακολουθούν να κρατούνται και την Τετάρτη θα παρουσιαστούν ενώπιον του προδικαστικού τμήματος.
“Προτιμάμε να κρυώνουμε, παρά να μας πληρώνουν”. Με αυτά τα λόγια η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα συνέχισε μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία την οποία ξεκίνησε ενώπιον του ΕΚ στο Στρασβούργο τονίζοντας ότι “αυτές ήταν οι δυσκολότερες ημέρες της καριέρας μου”.
Για την Μετσόλα το “Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δέχεται επίθεση, η ευρωπαϊκή δημοκρατία δέχεται επίθεση”. Μίλησε για “κακόβουλους παράγοντες” οι οποίοι “συνδέονται με τρίτες χώρες” και “φέρονται να έχουν εργαλειοποιήσει ΜΚΟ, συνδικάτα, άτομα, βοηθούς και βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.
Όπως είπε ήταν προγραμματισμένο “να ανακοινώσω την έναρξη της διαπραγματευτικής εντολής για την έκθεση για την απαλλαγή των κατόχων διαβατηρίων του Κατάρ και του Κουβέιτ από την υποχρέωση έκδοσης βίζας. Υπό το πρίσμα των ερευνών, η έκθεση αυτή πρέπει να σταλεί πίσω στην επιτροπή”. Υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές συντονισμένα και στενά και αποκάλυψε ότι συνόδεψε Βέλγο δικαστή και την αστυνομία σε κατ’οίκον έρευνα το Σαββατοκύριακο. Το μήνυμα Μετσόλα είναι σαφές: τίποτε κάτω από χαλί. Ατιμωρησία δεν θα υπάρξει, το Κοινοβούλιο θα είναι στην πλευρά του νόμου.
Όσον αφορά στην Εύα Καϊλή όλα τα καθήκοντα και οι ευθύνες που σχετίζονται με τον ρόλο της ως Αντιπροέδρου της έχουν αφαιρεθεί ενώ, όπως ξεκαθάρισε έχει συγκληθεί “‘έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης Προέδρων για να δρομολογηθεί η διαδικασία του άρθρου 21 προκειμένου να τερματιστεί η θητεία της ως Αντιπροέδρου”. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Καϊλή στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της χειριζόταν θέματα Μέσης Ανατολής εκπροσωπώντας την πρόεδρο Μετσόλα. Την ίδια στιγμή, η ομάδα Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) επικαλούμενη επίσης το άρθρο 21 του κοινοβουλευτικού κανονισμού διαγράφει την 44χρονη από την ομάδα S&D και καλεί κάθε Ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών που έχει κοινοβουλευτικούς βοηθούς υπό έρευνα θα πρέπει “να παραιτηθεί από κάθε θέση ευθύνης και να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.
Την παραίτηση του έχει υποβάλει από την ομάδα των ευρωσοσιαλδημοκρατών ο Μαρκ Ταραμπέλα στο σπίτι του οποίου έγινε έφοδος το Σάββατο. Ο Ταραμπέλα , ο οποίος ήταν ήταν αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με την Αραβική Χερσόνησο, δεν προσήχθη και δεν κρατείται προς το παρόν. H Μαρία Αρένα, ευρωβουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών έχει πλέον παραιτηθεί από πρόεδρος της υποεπιτροπής του ΕΚ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη θέση αυτή είχε διαδεχθεί τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. Από την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του ΕΚ έχει αποχωρήσει και ο Πιέτρο Μπαρτόλο ενώ από ορισμένα από τα καθήκοντα του έχει αποχωρήσει και ο Αντρέα Κοτζολίνο, βοηθός του οποίου ήταν ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι η τρέχουσα χιονοστιβάδα αποκαλύψεων είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου και αρκετοί ευρωβουλευτές περιμένουν περισσότερες αποκαλύψεις. Στα πηγαδάκια στο Στρασβούργο πολλοί συζητούσαν ότι αναμένουν οι έρευνες να επεκταθούν και σε άλλα πρόσωπα το επόμενο χρονικό διάστημα. Από τις συζητήσεις δεν απουσίαζε και η παρατήρηση του γαλλικού και του γερμανικού Τύπου ότι το κύρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα. Ήδη – ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας του Σώματος κατά της διαφθοράς στην Ουγγαρία – ο πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Όρμπαν σχολίασε κουνώντας το δάχτυλο μέσω Τουίτερ ότι “και μετά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανησυχεί σοβαρά για τη διαφθορά στην Ουγγαρία”.
Από την πλευρά της, η Κομισιόν και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έκαναν λόγο για κατηγορίες “άκρως ανησυχητικές και πολύ σοβαρές” με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής, Έρικ Μάμερ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται ότι “η πρόεδρος στηρίζει όλο το Σώμα των Επιτρόπων”. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα τα οποία αφορούν στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά με τον κ. Μάμερ να επισήμαινε ότι αναφορικά με τις δηλώσεις του για τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ”οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις, ούτε διαφορές”. Την ίδια στιγμή και ο Βαγγέλης Δεμίρης, στενός συνεργάτης του κ. Σχοινά με μήνυμα του στο Τουίτερ διαψεύδει ότι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρχές του Βελγίου.
Το ιταλικό άρωμα είναι έντονο στο Qatargate. Ο Αντόνιο Παντσέρι, 67 ετών και πρώην ευρωβουλευτής έχει προσαχθεί και παραμένει στη φυλακή στις Βρυξέλλες με την σύζυγό και την κόρη του να βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό σε διαφορετικά σπίτια. Κατά τη διάρκεια νεας εφόδου κατασχέθηκαν 17.000 ευρώ, έγγραφα και υπολογιστές ενώ σύμφωνα με τη RAI οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές συναίνεσαν στο αίτημα έκδοσης στο Βέλγιο της συζύγου και της κόρης του. Στη φυλακή παραμένει και ο Ιταλός σύντροφος της Εύας Καϊλή και επί σειρά ετών εργαζόμενος στο Ευρωκοινοβούλιο, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Τέλος στη φυλακή βρίσκεται και ο Φ., λομπίστας των Βρυξελλών. Όλοι τους κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και διαφθορά. Την Τετάρτη θα παρουσιαστούν ενώπιον του προδικαστικού τμήματος.
Στις Βρυξέλλες κανείς δεν κοιμάται ήσυχος αφού ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλο διαφθοράς και παράνομου χρήματος μόλις έσκασε. Κάποιοι όμως υπενθυμίζουν και την έρευνα της εισαγγελίας για την υπόθεση προμήθειας εμβολίων της Pfizer μιλώντας για παρατυπίες με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να είχε αναλάβει προσωπικά τη διαπραγμάτευση…
Θα εκδοθεί στην Ελλάδα; Πόσο θα διαρκέσει η προφυλάκιση της Καϊλή Οι τέσσερις ύποπτοι, ανάμεσά τους κ η Καϊλή θα παρουσιαστούν ενώπιον του προδικαστικού τμήματος, αναφέρει η βελγική Εισαγγελία
Πηγή: tanea.gr
Μια δικονομική πραγματικότητα, πολύ διαφορετική από την ελληνική, έχει να αντιμετωπίσει η ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που παραμένει κρατούμενη σε φυλακή του Βελγίου, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφοράς που έχει συγκλονίσει το Ευρωκοινοβούλιο.
Στην Κεντρική Ευρώπη, όπως λένε στο MEGA, διακεκριμένοι νομικοί με ευρωπαϊκή εμπειρία, τα πράγματα γίνονται με διαφορετική ταχύτητα και αυστηρότητα.
Εύα Καϊλή: Καταθέσεις, ακίνητα και μετοχές και μια πρόσφατη… εταιρεία real estate με τον σύζυγό της Κι εξηγούν, βήμα βήμα, τα όσα έγιναν αλλά και όσα θα ακολουθήσουν στην πολύκροτη αυτή υπόθεση που συντάραξε όλη την Ευρώπη και, φυσικά, τη Ελλάδα.
Γιατί προφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή Από τη στιγμή της προσαγωγής του υπόπτου, ο ανακριτής έχει μπροστά του μόλις 48 ώρες για να ακούσει τη πρώτη του απολογία και να εκδώσει το ένταλμα σύλληψης. Αμέσως μετά, θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ο ύποπτος, όπως έγινε στην περίπτωση της Εύας Καϊλή.
«Στην κεντρική Ευρώπη προβλέπεται ως λόγος προφυλάκισης ο λεγόμενος κίνδυνος συσκότισης των αποδεικτικών στοιχείων. Πρόκειται για μία μορφή απομόνωσης.
Να σκεφτείτε ότι σε αυτό το διάστημα έχει το δικαίωμα να συνομιλεί μόνο με το δικηγόρο της και τους οικείους της αλλά με κανέναν άλλον και φυσικά όχι απεριόριστα» εξηγεί ο δικηγόρος, Ηλίας Μπίσιας. Πόσο θα διαρκέσει η προφυλάκιση Η ιδιότυπη αυτή απομόνωση, δεν μπορεί να διαρκέσει επί μακρόν. Σε πέντε μέρες από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, το δικαστικό συμβούλιο παρεμβαίνει. Γίνεται ακρόαση από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και αποφασίζεται η παράταση ή όχι της προφυλάκισης. Μια διαδικασία που, στο Βέλγιο, επαναλαμβάνεται κάθε μήνα όσο διαρκεί η προσωρινή κράτηση.
«Στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός της προφυλάκισης ενός κατηγορούμενου, που στην Ελλάδα είναι 18 μήνες. Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι νομικοί που γνωρίζουν τα ευρωπαϊκά δικαστικά συστήματα, η απονομή δικαιοσύνης είναι ταχύτατη. Υπολογίζεται ότι στην πράξη και κατά μέσο όρο, ένας κατηγορούμενος παραμένει προφυλακισμένος 6 μήνες πριν αρχίσει η δίκη του. Κάτι που, όμως, δεν αποκλείουν να ανατραπεί στη συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε ο αντιπρόεδρος Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων, Παναγιώτης Περάκης.
Η ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας Η Εύα Καϊλή και οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα παρουσιαστούν ενώπιον του προδικαστικού τμήματος της Τετάρτη, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η oμοσπονδιακή εισαγγελία.
Σύμφωνα με την εισαγγελία «αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατασχέθηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία: 600.000 ευρώ στο σπίτι ενός υπόπτου, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μια βαλίτσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στις Βρυξέλλες και περίπου 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα που ανήκει σε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Μέχρι στιγμής, για την υπόθεση έχουν προσαχθεί έξι άτομα. Τέσσερα από αυτά, συμπεριλαμβανομένου ενός βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχουν συλληφθεί. Αυτοί οι ύποπτοι θα παρουσιαστούν ενώπιον του προδικαστικού τμήματος την Τετάρτη».
Η εισαγγελία στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι, σε υπόθεση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, με επικεφαλής έναν ανακριτή στις Βρυξέλλες, η οποία συνεχίζεται εδώ και περισσότερους από τέσσερις μήνες για διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εγκληματική οργάνωση οργάνωση, νέες έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας.
Από την Παρασκευή, με την υποστήριξη των υπηρεσιών ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ηλεκτρονικές πηγές δέκα κοινοβουλευτικών επιτελείων έχουν «παγώσει» για να αποτραπεί η εξαφάνιση στοιχείων που είναι απαραίτητα για την έρευνα. Ο σκοπός της σημερινής αναζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν να κατασχέσει αυτά τα δεδομένα.
Υπήρξαν επίσης διαφορετικές έρευνες στην Ιταλία την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Αυτή η έρευνα κατέστη δυνατή με την υποστήριξη της Eurojust.
Από την έναρξη των επιχειρήσεων έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 20 έρευνες, συμπεριλαμβανομένων 19 σε ιδιωτικές κατοικίες και αυτή στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι νομικές διατάξεις για έρευνες σε σπίτια βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ποικίλουν ανάλογα με την εθνικότητα και την τοποθεσία τους. Με συγκεκριμένους όρους, σε περίπτωση που η έρευνα διεξήχθη από το Βέλγιο σε έναν Βέλγο βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρέπει να εφαρμοστούν οι βελγικοί κανόνες ασυλίας που χορηγούνται στους Βέλγους βουλευτές. Για να διεξαχθεί έρευνα σε Βέλγο ευρωβουλευτή, το βελγικό σύνταγμα απαιτεί εντολή από τον πρώτο πρόεδρο του εφετείου κατόπιν αιτήματος του αρμόδιου ανακριτή και παρουσία του προέδρου της ενδιαφερόμενης συνέλευσης (στην περίπτωση αυτή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).
Και οι δύο προϋποθέσεις λοιπόν πληρούνταν αυτό το Σαββατοκύριακο. Όλα αυτά έγιναν με άριστη συνεργασία και με την υποστήριξη των υπηρεσιών ασφαλείας του κοινοβουλίου επισημαίνει η ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι η ύπαρξη αδικήματος «επ’ αυτοφώρω» καθιστά επίσης δυνατόν το να ενεργούν, και ιδίως για τη διεξαγωγή ερευνών, ακόμη και σε περίπτωση βουλευτικής ασυλίας.
Θα εκδοθεί στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή; Οι δικαστικές αρχές στη χώρα μας έχουν, σε αυτή την υπόθεση, ένα δικαίωμα και μια υποχρέωση. Το δικαίωμα να ζητήσουν την έκδοση της Εύας Καϊλή για να δικαστεί στην Ελλάδα, κάτι που το Βέλγιο μπορεί να αρνηθεί. Και την υποχρέωση να συνδράμουν τις έρευνες.
«Ό,τι και να ζητηθεί από την πλευρά, ουσιαστικά, των βελγικών αρχών, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα προστρέξει σε οποιαδήποτε εκδοχή δικαστικής συνεργασίας προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.
Τι ποινές αντιμετωπίζει; Οι κατηγορίες που βαραίνουν την Εύα Καϊλή φαίνεται πως επισύρουν μεγάλες ποινές. Είναι αδικήματα για τα οποία, αν κάποιος βρεθεί ένοχος, στο Βέλγιο θα καταδικαστεί σε έως και 10 χρόνια φυλάκισης ενώ στην Ελλάδα η ανώτατη ποινή αγγίζει τα 15 έτη.
Η ίδια δεν έχει δικαίωμα να αιτηθεί την έκδοσή της στη χώρα μας, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως δεν θα μπορούσε και να βοηθήσει την ίδια.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, πάντως, δεν έχει αποφασίσει πώς θα χειριστεί το θέμα και αν τελικά θα ζητήσει την έκδοση της ευρωβουλευτού. Θα συνυπολογιστούν όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν αλλά και ποια θα είναι, τελικά, η κατηγορία που θα απαγγελθεί στην Εύα Καϊλή.