Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τα περιστατικά βίας σε σχολείο του Ωραιοκάστρου

Μετά από σχετικές καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Parallaxi
εισαγγελική-παρέμβαση-για-τα-περιστα-707940
Parallaxi

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου στο Ωραιόκαστρο για περιστατικά βίας που συνέβησαν στο σχολείο. Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας Δημόσιας Υπηρεσίας και της απόπειρας παράνομης βίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία θα φέρει εις πέρας η αστυνομία, θα κληθούν να καταθέσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητά, συγκεκριμένα, να ερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της απόπειρας παράνομης βίας.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα στο 1ο και 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου έχουν σημειωθεί επεισόδια με αποτέλεσμα ένας μαθητής να τραυματιστεί και να καταλήξει στο νοσοκομείο. Επίσης μία ομάδα μαθητών φορώντας full face, εισέβαλε σε τμήμα της Β’ Λυκείου την ώρα που γινόταν μάθημα και φέρεται να προπηλάκισαν την καθηγήτρια ενώ σε άλλο επεισόδιο μαθητής του 1ου Λυκείου εισήρθε στο προαύλιο του 2ου Λυκείου και διαπληκτίστηκε και απείλησε καθηγητή διότι του έκανε παρατήρηση γιατί κάπνιζε.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα