Ελλάδα

Έκλεψαν πτώμα στην Καβάλα και το βρήκανε στην Δράμα

Η κατάληξη μίας μακάβριας υπόθεσης που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Parallaxi
έκλεψαν-πτώμα-στην-καβάλα-και-το-βρήκα-426515
Parallaxi

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας εντοπίστηκε τελικά η σορός του νεκρού, που “εκλάπη” από το Νεκροταφείο της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπως καταγγέλλει η σύζυγος του θανόντος. Από χθες το απόγευμα, ειδοποιήθηκαν εισαγγελέας και Αστυνομία, προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος για να διαπιστωθεί αν είναι όντως θαμμένος εκεί ο 76χρονος.

Ο 76χρονος είχε ταφεί την Μ. Τετάρτη. Χθες, η σύζυγός του εντόπισε αλλοιώσεις στον τάφο, ζήτησε εκταφή και διαπίστωσε- όπως η ίδια καταγγέλλει- ότι από το φέρετρο λείπει ο νεκρός. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η εικασία, πως η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή καθώς δεν ήταν η καταγωγή του νεκρού από την Ελευθερούπολη αλλά της συζύγου του.

Υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών

Η αστυνομία -σύμφωνα με πληροφορίες- αποδίδει την υπόθεση σε οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο οικογενειών, που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας. Η κόντρα αυτή φαίνεται να “φούντωσε” με τον θάνατο του ηλικιωμένου, όπου αντικείμενο διαμάχης έγινε ο τόπος ταφής του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος του θανόντος από τον πρώτο γάμο κατοικεί στη Δράμα. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη, όπου και διέμενε με τον 76χρονος.

Αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για την ταυτοποίηση του πτώματος στον Άγιο Αθανασίο Δράμας. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα