Ελλάδα

Εκλογές: Αυτά είναι τα διάσημα ονόματα στα ψηφοδέλτια

Επώνυμοι που θα συναντήσεις στα ψηφοδέλτια:

Parallaxi
εκλογές-αυτά-είναι-τα-διάσημα-ονόματα-449652
Parallaxi

Από τις  #εκλογές2019 προκύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση. Ένα από αυτά είναι η απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή διασημοτήτων στα ψηφοδέλτια:

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης πήρε πολλούς σταυρούς και κέρδισε την είσοδο του στην ευρωβουλή.

Βάνα Μπάρμπα: Ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητά της με το ΚΙΝΑΛ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, μέσω του ΣΚΑΪ. Παλαιότερα, η ηθοποιός ήταν υποψήφια για την Ελληνική Βουλή με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Γιάνης Βαρουφάκης: Επέλεξε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μέρα25 την γνωστή συνθέτρια και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου που έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μαμαγκάκη και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Θάνος Μικρούτσικος: Ο μουσικοσυνθέτης θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο διάσημος καλλιτέχνης κατέχει την 12η θέση του ψηφοδελτίου.

Ραλλία Χρηστίδου: Η τραγουδίστρια, είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα στην Β’ Αθήνας. Η Ραλλία, που ήταν υποψήφια και στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε με ανάρτηση της στο Facebook τους διαδικτυακούς φίλους της για την υποψηφιότητα της.

Τάκης Φύσσας: Ο Τάκης Φύσσας, επέλεξε τη Νέα Δημοκρατία για να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής στην Ανατολική Αττική. Ο Τάκης Φύσσας ανήκει στην «χρυσή» Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004.

Ψαραντώνης: Υποψήφιος θα είναι και ο Αντώνης Ξυλούρης, γνωστός ως Ψαραντώνης. Ο Κρητικός λυράρης και αδελφός του Νίκου Ξυλούρη τοποθετήθηκε στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μέρα25.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα