Αθλητισμός

Εκλογές ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έλαβε τέλος η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Parallaxi
εκλογές-επο-νέος-πρόεδρος-ο-θοδωρής-ζα-422710
Parallaxi

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς το εκλογικό σώμα τον ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ χαρίζοντάς του τις 66 από τις 68 ψήφους

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έλαβε τέλος η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις εκλογές της ΕΠΟ. Προφανώς και ο Θοδωρής Ζαγορακης αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος στην ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού λίγο πριν τις 11 το πρωί αποσύρθηκε από υποψήφιος πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Νίκας. Πλέον αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα και όλες τις θέσεις του ΔΣ.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης του έγραψε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση. Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»

https://www.facebook.com/th.zagorakis/posts/1507383932802627

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα