ΕΚΠΑ: Τι απαντά ο καθηγητής μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε κάποια φήμη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Parallaxi
εκπα-τι-απαντά-ο-καθηγητής-μετά-τις-κατ-516198
Parallaxi

Αντιμέτωπος με την αναστολή καθηκόντων βρίσκεται από σήμερα ο καθηγητής του τμήματος ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ, τον οποίο κατήγγειλαν φοιτήτριες για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά την ολοκλήρωση έρευνας, η Σύγκλητος έθεσε τον καθηγητή σε αναστολή μέχρι να συγκληθεί το πειθαρχικό συμβούλιο. Χτες, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο γραφείο του από φοιτήτριες που γέμισαν την πόρτα του με χαρτιά με καταγγελίες.

Μιλώντας στο Live News, ο καθηγητής λέει πως όσα του καταλογίζονται τον θίγουν και δεν ισχύουν.

«Θέλω να ακούσω τα πράγματα ως είναι και όχι ως φήμες, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε κάποια φήμη το τι πιστεύει το φοιτητικό σώμα και το τι πράγματα μπορεί να έχει ας καταγγείλει και ελπίζω αν υπάρχουν επώνυμα τέτοια πράγματα να έχουν καταγγελθεί και το πράγμα να πάρει τον δρόμο του» σημείωσε.

Το θέμα έχει αναστατώσει το ΕΚΠΑ, και ήδη γίνεται ΕΔΕ για το θέμα, ενώ o καθηγητής υποστηρίζει πως όσα καταγγέλλουν σε βάρος του δεν υπάρχουν στην επίσημη ΕΔΕ.

«Δεν έχω λάβει καμία επίσημη γνώση τέτοιων κατηγοριών και δεν μπορώ να απαντήσω σε καμία φήμη. Μπορώ να σας πω ότι αναμένω το πόρισμα του Πανεπιστημίου σε όσα έχω κληθεί δεν έχει έρθει τίποτα σχετικό με αυτά τα φοβερά πράγματα που ακούγονται» προσθέτει ο καθηγητής.

Με πληροφορίες από MEGA

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα