Εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Parallaxi
εξελίξεις-στην-υπόθεση-της-22χρονης-που-373786
Parallaxi

«Μετά την κατεπείγουσα έρευνα που έχει διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Δεκέμβρη, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση και με απόλυτη συνεργασία με τις αρχές προσπαθούμε να ρίξουμε άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση», ανέφερε το ATLAS TV ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε από μπαλκόνι φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, από τον 9ο όροφο, τον Νοέμβριο του 2016.

«Έχουν κληθεί για ανωμοτί καταθέσεις κάποιοι μάρτυρες στις παράλληλες έρευνες που διενεργούνται σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «σύντομα θα έχουμε προσωποποίηση ευθυνών».

Ο κ. Ξυλουργίδης υπενθύμισε ότι η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο με τη σημείωση ότι είχε επέλθει θάνατος κατόπιν αυτοκτονίας. «Βεβιασμένα λειτούργησαν ορισμένοι ώστε να μπει η υπόθεση στο αρχείο», τόνισε. «Έχουμε καταστεί και εμείς ως λειτουργοί της Δικαιοσύνης σαν διεκπεραιωτές υποθέσεων. Αν δεν υπάρχει εμφανώς ένα σημάδι μάχης, βεβιασμένα μπαίνει στο αρχείο. Όμως φανταστείτε αυτό το γεγονός να συνέβαινε σε κάποιο παιδί γνωστής οικογένειας. Επειδή αυτή η οικογένεια είναι φτωχή και πολύτεκνη, κανένας δεν έδωσε τη δέουσα σημασία», κατέληξε.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν ότι την απειλούσαν με ροζ βίντεο.

Πηγή: ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα