Εξελίξεις στον βιασμό 24χρονης: Το βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα και οι κατασχέσεις κινητών

Η νέα κατάθεση, τα αποδεικτικά στοιχεία και η φίλη της που θα μιλήσει για όσα είδε

Parallaxi
εξελίξεις-στον-βιασμό-24χρονης-το-βίντε-873021
Parallaxi

Άλλη μία μέρα εξελίξεων για την υπόθεση βιασμού που έχει συγκλονίσει τη χώρα, με τα φώτα όλα στραμμένα στην 24χρονη Γεωργία που με το θάρρος και τη δύναμη της, έφερε στο φως την υπόθεση της.

Τα όσα είδαν και έζησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι θα κληθούν να καταθέσουν τα άτομα που βρέθηκαν εκεί.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι καταθέσεις τεσσάρων έως πέντε ατόμων, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, που βρέθηκαν στο εν λόγω πάρτι και οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος του, ενώ θα κληθούν να απαντήσουν και στο ερώτημα αν η Γεωργία μετά την αποχώρησή της, επέστρεψε στο χώρο του πάρτι ή να πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της.

Τη Δευτέρα η κατάθεση της 17χρονης φίλης της Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται τη Δευτέρα να καταθέσει η 17χρονη φίλη της, που ήταν μαζί της στο πάρτι πριν από τον βιασμό της, αλλά και ο φίλος του εργοδότη της, οι οποίοι την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο μετά την εφιαλτική νύχτα που έζησε.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σουίτα

Το MEGA φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι στη «σουίτα της φρίκης».

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη: Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Το γλέντι έχει ανάψει.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές. Στη σουίτα και η 24χρονη Γεωργία… που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Νέα κατάθεση της 24χρονης

Σημειώνεται ότι παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε επί δύο ώρες η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη «κατέθεσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί» συμπλήρωσε.

Έσπευσε, δε, να σημειώσει πως «η η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όσα λέει η ιατροδικαστική εξέταση. Το θέμα το θέσαμε και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης 

Τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσε

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα.

«Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις», λέει ο δικηγόρος της Η νεαρή κοπέλα φέρεται να ισχυρίστηκε πως ισχύουν τα όσα είχε αναφέρει αρχικά, ενώ έδωσε και τα σχετικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα και τις καταγγελίες της.

Όλα τα στοιχεία φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις κινήσεις που έκανε πριν και μετά τον βιασμό. «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς», είπε ο δικηγόρος της, κ. Ζιώγας.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγομένων της για το βράδυ του βιασμού της.

“Σε πιστεύω” – Συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης τώρα στο Σύνταγμα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα