Διεθνή

Η εξήγηση της Novosti για το μυστήριο με το γράμμα «Ζ» στα ρωσικά τανκς

Τι σημαίνει τελικά;

Parallaxi
η-εξήγηση-της-novosti-για-το-μυστήριο-με-το-γρ-889516
Parallaxi

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν πολλές θεωρίες για το γράμμα «Ζ», το οποίο έχει τοποθετηθεί σε ρωσικά τεθωρακισμένα που συμμετέχουν στην στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Αρχικά είχαν αναπτυχθεί πολλές θεωρίες για το γράμμα «Ζ». Κάποιες υποστήριζαν ότι είχαν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες του οχήματος και είναι έτοιμο να επιχειρήσει. Κάποιοι υποστήριζαν ότι υπήρχε στα ρωσικά άρματα για να ξεχωρίζουν από τα ουκρανικά και να μην υπάρξουν «φιλικά πυρά» από άλλες ρωσικές δυνάμεις.

Ο Ντέιβιντ Κίμε μάλιστα, πρώην στρατιωτικός που παρακολουθεί τον πόλεμο μετέφερε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει από Ρώσους παραστρατιωτικούς στις ρωσόφωνες περιοχές, το «Ζ» σήμαινε «Ζελένσκι». Τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι International Business Times, είχαν γράψει ότι το «Ζ» μπορεί να σημαίνει «σημείο χωρίς επιστροφή». Τελικά ούτε αυτό ισχύει.

Την απάντηση στο μυστήριο για το γράμμα Ζ έδωσε τελικά δημοσίευμα της εφημερίδας Novosti. Σύμφωνα με την πηγή υπάρχουν πολλά γράμματα, που συμβολίζουν μονάδες των ρωσικων ενόπλων δυνάμεων. Το γράμμα Ζ φαίνεται να σημαίνει ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και το Ζ μέσα σε τετράγωνο, ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας από την Κριμαία.

Ο υπόλοιπος κατάλογος γραμμάτων.

  • Ο: Ένοπλες δυνάμεις της Λευκορωσίας
  • V: Ρωσικό πολεμικό ναυτικό
  • Χ: Δυνάμεις που έρχονται από την Τσετσενία
  • Α: Ειδικές δυνάμεις.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα