Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δες τι σε περιμένει.

Parallaxi
έκτακτο-δελτίο-επιδείνωσης-καιρού-379696
Parallaxi

Πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση του καιρού σε μεγάλο μέρος της χώρας, μιας και από σήμερα το βράδυ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας. 

Ειδικότερα, βροχές αναμένονται  έως και αργά το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο. Ιδιαίτερα στα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται και στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα, με τα  φαινόμενα να είναι πιο ισχυρά στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Την Τρίτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν σταδιακά, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 7 έως 8 μποφόρ.

Ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης έως και τη Δευτέρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε πολύ μεγάλα υψόμετρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα