Ελλάδα

Ο Εκτορας Κουφοντίνας αρνείται εμπλοκή του στο χυδαίο πανό για τον Μπακογιάννη

Το άκρως προκλητικό πανό, αναρτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Parallaxi
ο-εκτορας-κουφοντίνας-αρνείται-εμπλο-713912
Parallaxi

Θέση για το κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και που βλέπετε στη φωτογραφία πήρε σήμερα ο Εκτορας Κουφοντίνας, γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Νωρίτερα σήμερα σε πολλά σάιτ ανέβηκε μια ανάρτηση του ίδιου στις 16 Ιανουαρίου όπου έλεγε τα εξής: Για το πανό στο ΠΑΠΕΙ. Είμαστε πολιτικοί άνθρωποι, και οι πράξεις και τα λόγια μας -όση οργή και αν έχουν- είναι πολιτικά. Και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Αφήστε τις υπεκφυγές και προχωρήστε στην ικανοποίηση του αιτήματος της Απεργίας Πείνας, κάτι που μέχρι και ο δικός σας νόμος το απαιτεί.

https://www.facebook.com/official.koufontinas/posts/165601292006379

Η ανάρτηση αυτή θεωρήθηκε από μερίδα του τύπου παραδοχή επικρότησης και ανάληψη ευθύνης «αναγκάζοντας» τον Εκτορα Κουφοντίνα να επανέλθει πριν λίγες ώρες με ανάρτηση στην οποία επιτίθεται σε όσους έβγαλαν το συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: Για το χυδαίο και μη πολιτικό πανό στο ΠΑΠΕΙ τις προάλλες έγραψα ότι: «Εμάς τα δικά μας λόγια είναι πάντοτε πολιτικά», και τώρα μαθαίνω ότι κάποιοι «δημοσιογράφοι» με παρουσιάζουν σαν εμπνευστή του!
Εντελώς ηλίθιοι ή εντελώς προβοκάτορες; Ή και τα δύο.
Χυδαία ψέματα και προβοκάτσιες αφού δεν έχουν πια τι να πουν για την μεγαλύτερη χυδαιότητα απ’ όλες: Την στοχοποίηση ενός συγκεκριμένου κρατούμενου και την εξαίρεσή του από το δίκαιο.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα