Amber Alert για τα δίδυμα κορίτσια που χάθηκαν στην πυρκαγιά – Δεν ήταν αυτά στη βάρκα

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση για τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται μετά την πυρκαγιά στην Αττική.

Parallaxi
amber-alert-για-τα-δίδυμα-κορίτσια-που-χάθηκαν-σ-345623
Parallaxi

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση για τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται μετά την πυρκαγιά στην Αττική.

Η υπόθεση έχει πάρει δραματικό χαρακτήρα καθώς όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας των δύο αγνοούμενων κοριτσιών υποστήριξε πως είδε τις κόρες του σε τηλεοπτικό πλάνο του Alpha, όπου φαίνονται σε βάρκα με συνοδεία ενός άντρα, πυροδοτώντας μια διαδικασία αναζήτησής τους. Έκτοτε, επιβεβαιώθηκε ότι τα δίδυμα που φαίνονται στο πλάνο είναι παιδιά του άντρα που φαίνεται στο πλάνο ότι τα συνοδεύει, κι όχι αυτά που αγνοούνται και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert για τα κορίτσια.

Η ανακοίνωση:

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ 9 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ 9 ΕΤΩΝ

#MissingAlert

Από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά  μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα