Ελλάδα

Ελληνικό νησί στη λίστα με τα 30 κορυφαία μυστικά «διαμάντια» του κόσμου

Μυστικά παραδεισένια νησιά και ανάμεσά τους ένα ελληνικό «διαμάντι».

Parallaxi
ελληνικό-νησί-στη-λίστα-με-τα-30-κορυφαί-628751
Parallaxi

Σε μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας αναδεικνύεται η Σκόπελος στη λίστα με τα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου, σύμφωνα με το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure.

Συγκεκριμένα η Σκόπελος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, καταλαμβάνει την 6η θέση για τα ειδυλλιακά τοπία της, τα γραφικά σοκάκια, τις ταβερνούλες με τις μπλε στέγες και το πλήθος Βυζαντινών εκκλησιών, όπως τονίζει η αρθρογράφος της λίστας του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ℴ ℴℯ ℴ ℴℯℴ ℯℴℯ: @dimitris_assaf ———————————————————————— #beautifuldestinations #wonderful_places #amazingplaces #bestplacestogo #beachesnresorts #greekislands #skopelos #theblueandgreenisland #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᔕKOᑭEᒪOᔕ ⛵️ (@skopelos_island) στις

Η περιγραφή για τη Σκόπελο ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως δεν είναι τυχαίο ότι το νησί επελέγη για την κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ «Mamma Mia» που δεν έχει παύσει να ενθουσιάζει το αμερικανικό, αλλά και ευρύτερα το παγκόσμιο κοινό.

Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού στην Ευρώπη συστήνουν το ναυάγιο «Χριστόφορος» στη Σκόπελο, ως ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα σύγχρονα ναυάγια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#nature #naturelovers #nature_perfection #traveltheworld #bestplacestogo #beachesnresorts #greekbeaches #greekislands #skopelos #theblueandgreenisland #greece : @mikeger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᔕKOᑭEᒪOᔕ ⛵️ (@skopelos_island) στις

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα