Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου

Βρετανία: Αυτοκίνητο χτύπησε έως και έξι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου, ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στο σημείο

Parallaxi
ένα-αυτοκίνητο-έπεσε-πάνω-σε-πεζούς-στ-201984
Parallaxi

Νέα επίθεση στο πολύπαθο Λονδίνο απόψε στις δέκα και μισή τοπική ώρα.

Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι δυνάμεις της σπεύδουν για να αντιμετωπιστεί ένα συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέφερε πριν από λίγο στον ιστότοπό της ότι κατά τις πληροφορίες της, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε πέντε ή έξι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η υπηρεσία μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του υπογείου London Bridge έκλεισε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας. Ο διευθυντής του περιοδικού Spectator ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μεταδίδει ότι περίπου 10 αυτοκίνητα της αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πέντε τραυματίες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή τρομοκρατική επίθεση.

H ρεπόρτερ του BBC Holly Jones, που βρέθηκε τυχαία στη γέφυρα περιέγραψε πως το βανάκι έπεσε σε μερικούς ανθρώπους μπροστά της και μετά έκανε όπισθεν για να χτυπήσει και άλλους πιο πίσω.

Ελικόπτερα, ασθενοφόρα, περιπολικά έχουν κατακλύσει τη γέφυρα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς. Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Υπάρχουν μαρτυρίες  στο twitter  για τρεις άνδρες που βγήκαν από το φορτηγάκι και άρχισαν να σφάζουν τους περαστικούς.

Τα τραίνα δεν σταματούν στο σταθμό Borough και LB.

Η αστυνομία εκκενώνει όλα τα γειτονικά στη γέφυρα κτίρια.

Πηγή: ΑΠΕ, twitter, βρετανικά ΜΜΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα