Ελλάδα

Ένα παιδί στην Πτολεμαΐδα χρειάζεται βοήθεια

Ο αγώνας ενάντια στο χρόνο για τη σωτηρία ενός μαθητή από την Πτολεμαΐδα συνεχίζεται απόψε.

Parallaxi
ένα-παιδί-στην-πτολεμαΐδα-χρειάζεται-210946
Parallaxi

Μια μεγάλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες από τους μαθητές ενός σχολείου, του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, που ζώντας από κοντά την περιπέτεια της υγείας ενός συμμαθητή τους, που νοσεί από οξεία λεμφοπλαστική λευχαιμία, ξεκίνησαν να ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη του νομού ώστε να βρεθεί δότης. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Εορδαίας και της Καρδίτσας, όμως κατάλληλος δότης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.Επόμενη εκδήλωση απόψε.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσέλθουν έξω από Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 5 Ιουλίου κατά την διάρκεια της συναυλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαΐας με την Μελίνα Ασλανίσου.

Οι συμπολίτες μας την υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν επίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή αν προσέλθουν στους κατά τόπους συλλόγους ή νοσοκομεία, δίνοντας δείγμα σάλιου για την αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Μας καλούν ο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαΐας

Μια απλή επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο και η λήψη σάλιου με την υπενθύμιση ότι πρόκειται για το μαθητή από την Πτολεμαΐδα αρκεί.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα