Ελλάδα

Ένας άνθρωπος χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια μας

Η ελπίδα της πορείας του και στα δικά μας χέρια.

Parallaxi
ένας-άνθρωπος-χρειάζεται-επειγόντως-348486
Parallaxi

Ο Θωμάς Μπισκιτζής από το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει μια απίστευτη περιπέτεια υγείας και πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο John Hopkins στην Βαλτιμόρη, το μόνο ίδρυμα που αναλαμβάνει την νοσηλεία του. Χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια μας. Ας τον ακούσουμε και κυρίως ας βοηθήσουμε. Είναι πατέρας δυο παιδιών και πρέπει να γυρίσει νικητής από την Αμερική.

”Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αγώνα που δίνετε και εσείς στο πλευρό μου.

Για την αγάπη σας την συμπαράσταση την αλληλεγγύη την δύναμη την ηθίκη και υλική σας υποστήριξη στο προσωπό μου όλο αυτό το διάστημα.

Στις 8 Αυγούστου θα γίνει η εισαγωγή μου στο John Hopkins στην Βαλτιμόρη. Το Μemorial Hospital με παρέπεμψε στο John Hopkins στην Βαλτιμόρη που είναι ποιο εξιδεικευμένο για την θεραπεία της υγεία μου.

Για το συνολικό ποσό της θεραπείας μου θα ενημερωθώ όταν βρεθώ εκεί και γίνουν οι πρώτες επεμβάσεις. Όλες οι ελπίδες μου είναι στα χέρια σας βοηθήστε με να ζήσω για τα παιδιά μου.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Με ιστορικό αιμοπτύσεων 2014-2015 και ιστιοκυτάρωση στους λεμφαδένες με γενικευμένη λεμφαδενοπάθεια (βουβωνικοί, τραχηλικοί, πλάγιοι, οπίσθιοι, ινιακοί, περιμετρικά της καρωτίδας στις διόδους του εγκεφαλού, μασχαλιαίοι αμφοτερόπλευρα, στο πραγγειακό χώρο , λεμφαδένες στο μεσεντέριο, θύμο-αδένας και με πλακώθη μεταπλασία στους πνεύμονες).”

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ALPHA BANK:645-002101-010860 IBAN:GR29 0140 6450 6450 0210 1010 860 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΠΙΣΚΙΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα