Ελλάδα

Ενας νεκρός και 3 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς στον Άγιο Σώστη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ - Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Parallaxi
ενας-νεκρός-και-3-τραυματίες-μετά-από-πυ-311663
Parallaxi

Ενας τελικά νεκρός και τρεις τραυματίες – ο ένας εκ των οποίων σοβαρά – είναι το αποτέλεσμα αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Σώστη.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Δημοκρέοντος στο Νέο Κόσμο. Πατέρας και γιος βρίσκονταν σε καφετέρια, όταν μπήκε στο μαγαζί ο δράστης ο οποίος άρχισε να πυροβολεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα δίπλα στο πάρκο όπου εκείνη την ώρα έπαιζαν πολλά παιδιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι οι συμμετέχοντες είχαν οικονομικές διαφορές. Στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες, ενώ αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ 

Στην ασφάλεια των πολιτών αναφέρεται με σημερινή του ανακοίνωση ο αρμόδιος τομεράχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Στη δήλωσή του αναφέρει: “Οι προεκλογικές εξαγγελίες του κυρίου Μητσοτάκη για την ασφάλεια των πολιτών και του δόγματος “νόμος και τάξη”, αντικαταστάθηκαν με πυροβολισμούς κάθε εβδομάδα σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες, με τραυματισμούς και δολοφονίες ανυποψίαστων διερχόμενων πολιτών, με αύξηση των ληστειών και της εγκληματικότητας, με το δόγμα “Τρόμος και Πάταξη” για τους πολίτες και τα δημοκρατικά δικαιώματα, με απόλυτη ακινησία στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της παραβατικότητας… Η καταστροφική πολιτική του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη δεν έχει τέλος”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα