Ελλάδα

Ένταλμα σύλληψης για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη- Ο λόγος

Τι ανέφερε ο ίδιος.

Parallaxi
ένταλμα-σύλληψης-για-τον-δημοσιογράφ-737847
Parallaxi

Ο δημοσιογράφος εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, μέσω ανάρτησης του γνωστοποίησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του από την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το site Documento, το ένταλμα εκδόθηκε μετά από μήνυση αστυνομικών της ΓΑΔΑ, η οποίοι πριν δύο ημέρες , είχαν στείλει εξώδικο στο Documento, γιατί δημοσίευε καταγγελίες πολιτών ότι βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:   «Μόλις διάβασα σε sites ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον μου μετά από μήνυση αστυνομικών που μου είχαν στείλει εξώδικο για δημοσίευμα που αφορούσαν βασανισμούς πολιτών. Παραβίασα λένε τα προσωπικά δεδομένα επειδή έγραψα τα ονόματα όσων μου έστειλαν το εξώδικο. Δημοκρατία Κυριάκου Μητσοτάκη.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=289980159153293&id=100044239338901

Ο δημοσιογράφος και εκδότης, έχει ξανά συλληφθεί το 2018, έπειτα από έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για συκοφαντική δυσφήμηση. Αφορμή της μήνυσης Σαμαρά στάθηκε το εξής tweet του δημοσιογράφου:

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Αντώνης Σαμαράς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα